Διεθνή

Επεκτατική διάθεση Ερντογάν: ”θα προσθέσουμε και άλλα μέρη στη χώρα μας δεν αρκούμαστε σε όσα έχουμε”..δείχνει ελληνισμό αφού έκανε τη δήλωση από τη Σπάρτη (Ισπάρτα) Kαι συντριβή ελληνικού F-16 σώος ο πιλότος!!

Επεκτατική διάθεση Ερντογάν: ”θα προσθέσουμε και άλλα μέρη στη χώρα μας δεν αρκούμαστε σε όσα έχουμε”..δείχνει ελληνισμό αφού έκανε τη δήλωση από τη Σπάρτη (Ισπάρτα)

Νέο καμπανάκι Ερντογάν.. πριν σημάνουν οι καμπάνες. Ένα 24ωρο αφότου δήλωσε ευθαρσώς πως θα έπρεπε η Τουρκία να έχει καταλάβει όλη την Κύπρο επανέρχεται με επεκτατική διάθεση και μάλιστα από πόλη που λέγεται Σπάρτη (σ.σ. Ισπάρτα) υποδηλώνοντας σαφώς την κατεύθυνση των προθέσεων του..

“Δεν μπορούμε να αρκεστούμε σε αυτά που μας άφησαν οι πρόγονοί μας», είπε σήμερα από τη Σπάρτη” (σ.σ. Ισπάρτα) Τις επεκτατικές του φιλοδοξίες ξετύλιξε πάλι σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος. “Αν αρκεστούμε σε αυτά που μας άφησαν οι πρόγονοί μας, η ζωή μας σε αυτή την πατρίδα θα είναι σύντομη. Θα συνεχίσουμε προσθέτοντας συνεχώς όλο και περισσότερα σε αυτήν“.

Kαι συντριβή ελληνικού F 16 σώος ο πιλότος!!

Συναγερμός έχει σημάνει στην  Πολεμική Αεροπορία για πτώση μαχητικού αεροσκάφους F-16  στη νήσο Ψαθούρα, ΒΑ της Αλοννήσου, στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Σποράδων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πιλότος πρόλαβε να χρησιμοποιήσει το σύστημα εκτίναξης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, βρίσκεται σε ασφαλές σημείο και σώος. Νωρίτερα, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν αλεξίπτωτο κοντά στο σημείο της πτώσης

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την 337 μοίρα της 110 πτέρυγας μάχης, στη Λάρισα και εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση.

dimpenews.com

Back to top button