Διεθνή

EKTAKTO Ο Ισραηλινός στρατός εισέβαλε στο νοσοκομείο al Shifa! Μέσα είναι 7.000 εκτοπισμένοι. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ;

Ο Ισραηλινός στρατός εισέβαλε στο νοσοκομείο al Shifa στη Γάζα! Έφτασε σε όλες τις εισόδους του. Μέσα βρίσκονται το προσωπικό και 7000 πολίτες που βρήκαν καταφύγιο..Κυβερνητικό Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης στη Γάζα: Θεωρούμε την Κατοχή και τις Ηνωμένες Πολιτείες υπεύθυνες για την ασφάλεια του ιατρικού προσωπικού, των τραυματιών και των εκτοπισμένων στο Al-Shifa Hospital.

Προηγουμένως..ο Υπεύθυνος του Νοσοκομείου Shifa: «Ο ισραηλινός στρατός ενημέρωσε επίσημα το προσωπικό του νοσοκομείου Shifa ότι θα κάνει έφοδο στο νοσοκομείο μέσα σε λίγα λεπτά».

κυβερνητικό γραφείο μέσων ενημέρωσης στη Γάζα: «Προειδοποιούμε να μην διαπράξουν σφαγή στο νοσοκομείο Al-Shifa»

Αμερικανοί αξιωματούχοι φέρεται να έδωσαν στις ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις το «πράσινο φως» απόψε για να εισβάλει στο Ιατρικό Κέντρο Al-Shifa στην πόλη της Γάζας….

Ανταποκριτής Al-Mayadeen: Συγκρούσεις στις εισόδους του νοσοκομείου Al-Shifa στη Γάζα αυτή τη στιγμή

Κατεχόμενη Παλαιστίνη: Ανταποκριτής Al-Mayadeen: Τα κατοχικά πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποιούν βίαιες επιδρομές στην περιοχή του Ιατρικού Νοσοκομείου Al-Shifa.

Το προσωπικό του νοσοκομείου Αλ Σίφα λέει ότι ο Ισραηλινός Στρατός εισβάλλει στο νοσοκομείο. Είναι 2 π.μ. Αυτό είναι το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Γάζας και υπάρχουν πολλοί ασθενείς και εκτοπισμένοι πολίτες μέσα.

Διευθυντής Υγείας στη Γάζα: «Οι δυνάμεις κατοχής μπήκαν στο νοσοκομείο Al-Shifa»

ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ …για ευνόητους λόγους

Επικεφαλής του Τμήματος Εγκαυμάτων στο Νοσοκομείο Al-Shifa, Ahmed Makhlalati: «Όλοι όσοι προσπάθησαν να φύγουν από το νοσοκομείο τις προηγούμενες ημέρες, στοχοποιήθηκαν και πυροβολήθηκαν».

Εκπρόσωπος του Νοσοκομείου μαρτύρων Al-Aqsa,ο Khalil Al-Dakran προς Al-Mayadeen: Η πολιορκία του νοσοκομείου Al-Shifa σημαίνει γενοκτονία των κατοίκων της πόλης της Γάζας

”Η πτώση της Al-Shifa δεν σημαίνει πτώση της αντίστασης, ούτε και πτώση της Γάζας! Αλλά σημαίνει την πτώση μας! Σημαίνει την πτώση του σκοτεινού κόσμου! Σημαίνει ότι ένας ολόκληρος κόσμος στάθηκε σιωπηλός παρακολουθώντας μια σφαγή που έγινε σε παιδιά, γυναίκες, βρέφη, πρόωρα, άρρωστα και τραυματίες!”από τον ιστό..

”Ο εχθρικός στρατός εισβάλει στο Al-Shifa Hospital. Θα νικήσει τους άρρωστους, τους τραυματίες, τους τραυματίες, τους εκτοπισμένους, τους γιατρούς και τους νοσοκόμους και θα ελέγξει έναν ιατρικό χώρο χωρίς καύσιμα και οξυγόνο”.

Ισραηλινός στρατός κατοχής: Πραγματοποιούμε επιχείρηση κατά της Χαμάς σε τμήμα του Αλ-Σίφα Νοσοκομείου στη Γάζα…

Επικεφαλής του Τμήματος Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Shifa, Δρ. Ahmad Mokhalalati:

▪«Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον ισραηλινό στρατό, ο αξιωματικός αναγνώρισε ότι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει ούτε ένας μαχητής στο νοσοκομείο».

ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

diimpenews.com

Back to top button