breaking newsΔιεθνή

Oι Aλβαvoi xτυπoυν, οι Σερβoι θα ανταπoδωσoυv και oι Eυρωπεoι θα μιλoυv για…..ΕlΣΒOΛΗ ! ! !

Αυτη την φορα ομως οι Ρωσοι δεν ειναι ανισχυροι…

Και το Κοσσοβο θα απελευθερωθει…

Τρομακτικές είναι οι εξελίξεις λοιπον, στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου που κατοικείται αποκλειστικά από σέρβους. 

Από εχθές το βράδυ εκατοντάδες «κομάντος» του ψευδοκράτους του Κοσσυφοπεδίου έχει εισβάλει στην περιοχή, προκειμένου να συλλάβει Σέρβο ο οποίος πρόσφατα είχε παραιτηθεί από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Οι Αλβανοί του Κοσόβου υποστηρίζουν ότι ο σέρβος επιτέθηκε με χειροβομβίδες κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι Σέρβοι έχουν ξεσηκωθεί και κάνουν λόγο για θηριωδία και ψεύτικες κατηγορίες.

Διαδίδουν μάλιστα ότι το συγκεκριμένο άτομο είχε καταστρέψει σερβικό νεκροταφείο για να ενοχοποιηθούν οι Αλβανοί, γεγονός που οι Σέρβοι αρνούνται κατηγορηματικά.

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς προειδοποιεί ότι θα δώσει εντολή στο σερβικό στρατό να εισέλθει στον φύλακα της Μιτρόβιτσα για να προστατεύσει τον τοπικό πληθυσμό.

Ήδη φαίνεται ότι εξυφαίνεται ένα σενάριο τύπου Ουκρανίας. Όπου ουκρανοί ναζί με τις ευλογίες του Ζελένσκι σφυροκοπούσαν ανελέητα τον άμαχο πληθυσμό των ανατολικών περιοχών οι οποίοι είναι όχι απλά «ρωσόφωνοι» αλλά Ρώσοι, με αποτέλεσμα ο Πούτιν να εισέλθει και να γίνεται λόγος για εισβολή σε «κυρίαρχο κράτος».

Αυτή τη στιγμή οι σέρβοι έχουν ξεσηκωθεί και έχουν στήσει οδοφράγματα προκειμένου να αποτρέψουν την απαγωγή του ομοεθνούς τους στην Πρίστινα.

Είναι εξαιρετικά πιθανό οι αλβανοί να τους χτυπήσουν, να έχουμε νεκρούς, οι Σέρβοι να αναγκαστούν να στείλουν στρατό και τα δυτικά ΜΜΕ να μιλούν για «εισβολή της Σερβίας σε ανεξάρτητο κράτος»! Φυσικά το Κοσσυφοπέδιο ούτε κράτος είναι, ούτε ανεξάρτητο. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Σερβίας, οπότε ο σερβικός στρατός έχει κάθε δικαίωμα να παρέμβει για να προστατεύσει τους γηγενείς κατοίκους του.

 

πηγη

Back to top button