Διεθνή

ΕΚΤΑΚΤΟ/Καζακστάν: Τα τζιχάντια Δύσης ΝΑΤΟ αποκεφάλισαν 3 αστυνομικούς στο Αλμάτι.

Αρχείο οι Ταλιμπάν αποκεφάλισαν κούκλες βιτρίνας

Τρεις αστυνομικοί βρέθηκαν αποκεφαλισμένοι στο Almaty μεταφέρουν τα κρατικά μέσα του Καζκαστάν ως μια απόδειξη τρόμου αναφέρει το rt. Οι εξτρεμιστές ισλαμιστές είναι η αερομεταφέρομενη μονάδα του ΝΑΤΟ ανά τον κόσμο. Αρμενία, Λιβύη, Συρία, Ιράκ και τώρα Καζακστάν προωθώντας τα γεωπολιτικά συμφέροντα ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΕΕ.

Ο αριθμός των νεκρών μεταξύ των αστυνομικών κατά τη διάρκεια των ταραχών στο Αλμάτι φέρεται να έχει φτάσει τους 13

Αστυνομικοί αποκεφαλίστηκαν στο Καζακστάν
Τρεις αστυνομικοί αποκεφαλίστηκαν κατά τη διάρκεια βίαιων διαδηλώσεων στην πόλη Αλμάτι του Καζακστάν, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των νεκρών μεταξύ της αστυνομίας και των δυνάμεων ασφαλείας έφτασε τους 13.

Οι αναφορές για αποκεφαλισμούς προέρχονται από το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι του Καζακστάν Khabar 24, επικαλούμενο τις αρχές της πόλης. Περίπου 353 αστυνομικοί λέγεται ότι έχουν τραυματιστεί.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν οι ταραχοποιοί αποκεφάλισαν τα θύματα ενώ ήταν ακόμα ζωντανά ή ακρωτηρίασαν τα σώματά τους μετά θάνατον.

Το κανάλι ανέφερε αξιωματούχους που δήλωσαν ότι οι αποκεφαλισμοί ήταν «άμεση απόδειξη της τρομοκρατικής και εξτρεμιστικής φύσης των ταραχοποιών ομάδων».

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA απευθύνθηκε στις αρχές του Αλμάτι για σχόλια, με αξιωματούχους να επιβεβαιώνουν στους δημοσιογράφους ότι τουλάχιστον δύο πτώματα βρέθηκαν ακέφαλα.

Σε βίντεο ακούστηκαν από τη πρώτη στιγμή της εξέγερσης ιαχές Αλλαχού Ακμπάρ! 3 αποκεφαλισμένοι, αυτό είναι σημάδι της παρουσίας Ουαχαμπιτών μεταξύ των ταραχοποιών.

dimpenews.com

Back to top button