Ελλάδα

ΞΑΦΝlΚlΤlΔΑ….Eλβετiδα oλυμπιoviκης και….περικαρδiτιδα μετά τον εμβoλιασμo της με Ρfιzer ! ! !

 

Η Atcho είναι η δεύτερη Ελβετίδα Ολυμπιονίκης αυτόν τον μήνα που διαγνώστηκε με καρδιακή πάθηση μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19….

Η σπρίντερ δημοσιοποίησε την είδηση ​​τη Δευτέρα, γράφοντας  στο Facebook:

«Προφανώς, όπως γνωρίζετε, προσπαθώ να είμαι όσο πιο διαφανής μπορώ και τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Στις 22 Δεκεμβρίου έκανα τον αναμνηστικό μου εμβολιασμό. Μου είπαν ότι ήταν ασφαλέστερο να πάρω το Pfizer (παρόλο που είχα το Moderna την πρώτη φορά) για να αποφύγω τις καρδιακές παρενέργειες.

Στις 27 Δεκεμβρίου ένιωσα ένα σφίξιμο στο στήθος και άρχισα να ζαλίζομαι καθώς ανέβαινα τις σκάλες. Αυτό συνέβη μερικές ακόμη φορές μέχρι που αποφάσισα να το ελέγξω με έναν καρδιολόγο που μου διέγνωσε περικαρδίτιδα (φλεγμονή της λεπτής μεμβράνης που περιβάλλει την καρδιά).

Τώρα δεν επιτρέπεται να ανεβάζω τον καρδιακό μου ρυθμό για μερικές εβδομάδες για να επιτρέψω στην καρδιά μου να ξεκουραστεί και να επουλωθεί από τη φλεγμονή. Εξακολουθώ να κάνω ό,τι μπορώ με τον προπονητή μου για να κρατήσω τους μύες μου σε κίνηση και αυτός κάνει ΦΟΒΕΡΗ δουλειά, ευχαριστώ@patsaile !!

Πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι στενοχωρημένος με την κατάσταση γιατί δεν μιλάμε αρκετά για τις παρενέργειες. Νιώθω αβοήθητη αφού αυτό είναι εντελώς εκτός ελέγχου…

Χαίρομαι που το εμβόλιο βοήθησε στην αποφυγή πολλών θανάτων και στη μείωση της πίεσης στα νοσοκομεία και στο προσωπικό των νοσοκομείων, ωστόσο είμαι απογοητευμένη που εγώ, καθώς και άλλοι νέοι και υγιείς άνθρωποι υποφέρουμε από αυτές τις βαριές παρενέργειες.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε γιατί είναι σημαντικό για μένα να το μοιραστώ, θα σας ενημερώνω για την διαδικασία

Ενημερώστε με αν αντιμετωπίζετε το ίδιο, ας βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον!»πηγη 

Back to top button