Ελλάδα

Τους βγαζει στην Σεvτρα ο Φoυρθιωτnς και….τρεxατε πoδαρακια μoυ ! ! !


Σε ανοιχτή γραμμή ο Γεραπετρίτης με τον Φουρθιώτη, τον ενημέρωνε για νομοσχέδια που τον αφορούσαν

Υπουργικοί διάλογοι στην διάθεση του υπόδικου παρουσιαστή

Το νέο χτύπημα του υπόδικού παρουσιαστή είναι το πλέον συντριπτικό για τον υπουργό επικρατείας. Δεν έχει καταγραφεί προηγούμενο στην ιστορία του νεότερου ελληνικού κράτους, όπου υπουργός δίνει πληροφορίες σε ενδιαφερόμενο, ο οποίος μάλιστα ήταν υπόδικος για κακούργημα εκείνη την εποχή, για την πορεία νομοσχεδίου, αλλά και για διαλόγους μεταξύ υπουργών της κυβέρνησης αναφορικά με το ίδιο θέμα.

Ο Μένιος Φουρθιώτης έδωσε στη δημοσιότητα SMS που του απέστειλε ο υπουργός επικρατείας, αναφορικά με την ψήφιση νομοσχεδίου που τον αφορούσε.

Το SMS Γεραπετρίτη που έδωσε στη δημοσιότητα ο Μένιος Φουρθιώτης

Στο συγκεκριμένο μήνυμα ο υπουργός επικρατείας απολογείται στον υπόδικο παρουσιαστή, προφανώς επειδή άργησε να το απαντήσει. Στην συνέχεια όμως του αναφέρει επικοινωνίες που είχε με κορυφαίους υπουργούς. Τον κύριο Λιβάνιο, τον κύριο Γεωργιάδη και τον κύριο Πέτσα. Που όπως προκύπτει τουλάχιστον για τους δύο τελευταίους, είχαν «δεσμευτεί» για κάποια πράγματα. Σε ποιον άραγε;

Στην συνέχεια ο υπουργός επικρατείας αναφέρει ότι στο νομοσχέδιο υπάρχει ρύθμιση για τα τηλεπαράθυρα και για την παραγραφή στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασής η οποία θα «βελτιωθεί». Θα υπήρχε μάλιστα, και νέα νομοθετική πρωτοβουλία που θα αφορούσε τους Περιφερειακούς σταθμούς, σαν αυτόν στον οποίο έκανε εκπομπή ο Μένιος Φουρθιώτης.

Έπειτα και από αυτή την αποκάλυψη, άπαξ και ο κύριος Γεραπετρίτης δεν υποβάλει την παραίτησή του, η παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, θεωρείται επιβεβλημένη.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο υπουργός επικρατείας εξαπάτησε το ελληνικό κοινοβούλιο και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ισχυριζόμενος ότι δεν διατηρεί σχέση με όποιονδήποτε δημοσιογράφο, αναφερόμενος συγκεκριμένα στον κ. Φουρθιώτη.

πηγη 

Back to top button