Διεθνή

Ανακοίνωση Γερμανών παθολόγων: Εντοπίστηκε για πρώτη φορά η πρωτεΐνη ακίδα σε νεκροψία ατόμου που πέθανε μετά τον εμβολιασμό του

Η ανακοίνωση των Γερμανών παθολόγων αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι υπάρχει αιτιώδης συσχέτιση ανάμεσα στις αγγειακές βλάβες και τους θανάτους, με τα γενετικά εμβόλια κατά της COVID-19. Επίσης, το γεγονός ότι εντοπίστηκε μετά θάνατον η πρωτεΐνη ακίδα στα αγγεία ατόμου που πέθανε 4 μήνες μετά τον εμβολιασμό του από μυοκαρδιτιδα, καταρρίπτει τον ισχυρισμό ότι οι πρωτεΐνες ακίδες που παράγονται στο σώμα εξ’ αιτίας των γενετικών “εμβολιων” αποδομούνται πολύ σύντομα από τον οργανισμό.

************************

Η ανακοίνωση των Γερμανών παθολόγων

Η υποψία ότι η πρωτεΐνη ακίδα που σχηματίζεται στον οργανισμό ως αποτέλεσμα του “εμβολιασμού” κατά της COVID-19 θα μπορούσε να είναι υπεύθυνη για τις παθολογικά παρατηρούμενες φλεγμονές και αλλοιώσεις των αγγείων επιβεβαιώθηκε τώρα για πρώτη φορά ανοσοϊστολογικά. 

Οι παθολόγοι Prof. Dr. Arne Burkhardt και Prof. Dr. Walter Lang και η ομάδα τους κατάφεραν να ανιχνεύσουν αξιόπιστα την πρωτεΐνη ακίδα του εμβολίου στα αγγεία ενός ατόμου που πέθανε 4 μήνες μετά τον “εμβολιασμό” και το οποίο είχε αγγειακές αλλοιώσεις και επίσης μυοκαρδίτιδα που προκλήθηκε από το εμβόλιο. Η ανίχνευση ήταν επιτυχής με τη χρήση ενός αντισώματος ειδικού για την πρωτεΐνη ακίδα με συμβατική ανοσοϊστοχημική εξέταση στις τομές των ιστών.

Η περιγραφόμενη μέθοδος ανίχνευσης μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις βλάβες οργάνων και κυττάρων στις οποίες εντοπίζονται εμφανή παθολογικά ευρήματα μετά τον “εμβολιασμό” κατά της COVID-19. Από αυτό προκύπτει: Για δεοντολογικούς, νομικούς και επιστημονικούς λόγους, όλες οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις σε σχέση με βλάβες που οφείλονται σε “εμβολιασμό” κατά της Covid-19 πρέπει να συνοδεύονται από αυτήν τη μέθοδο με άμεση ισχύ.

Reutlingen, January 17, 2022
Prof. Dr. Arne Burkhardt
Prof. Dr. Walter Lang

Πηγή: https://pathologie-konferenz.de/en/

Η ιστορία της ανακάλυψης

Τη Δευτέρα, 20/9/202, στο παθολογικό ινστιτούτο του Reutlingen, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα των αυτοψιών οκτώ ατόμων που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID-19. Οι αναλύσεις των λεπτών ιστών πραγματοποιήθηκαν από τους παθολόγους καθηγητές Dr. Arne Burkhardt και Prof. Dr. Walter Lang. Τα ευρήματα επιβεβαιώνουν τη διαπίστωση του καθηγητή Dr. Peter Schirmacher ότι μεταξύ των περισσότερων από 40 νεκρών που πέθαναν εντός δύο εβδομάδων μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID-19, στους οποίους διενήργησε αυτοψία, περίπου το ένα τρίτο των θανάτων αυτών προκλήθηκε από τον εμβολιασμό. Οι μικροσκοπικές λεπτομέρειες των αλλαγών στους ιστούς παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που μεταδόθηκε ζωντανά.

 

Οι έρευνες με νεκροψίες ατόμων που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό τους κατά της COVID-19 συνεχίστηκαν.

Στις  4/12/2021, οι Dr. Burkhardt και Lang παρουσίασαν τα ευρήματά τους στο 2ο Συνέδριο Παθολογίας, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, με θέμα: “Συνδέονται οι θάνατοι και οι δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID-19, με παθολογικά ανιχνεύσιμο τρόπο;”

https://pathologie-konferenz.de/PR%202.%20Pathology-Conference%20final.pdf 

Στις 10/12/2021, ο Dr. Burkhardt παρουσίασε τα ευρήματα των νεκροψιών στο 2ο Διαδικτυακό Συμπόσιο, που οργάνωσε η επιστημονική ομάδα Doctors for COVID Ethics.


Οι νεκροψίες εμβολιασμένων απέδειξαν την επικινδυνότητα των εμβολίων


Οι ερευνητές

Dr. Arne Burkhardt

Ο καθηγητής Dr. Arne Burkhardt έχει πολυετή διδακτική εμπειρία στα Πανεπιστήμια του Αμβούργου, της Βέρνης και του Tübingen, και ως επισκέπτης καθηγητής στην Ιαπωνία (Πανεπιστήμιο Nihon), στις ΗΠΑ (Εθνικό Ινστιτούτο Brookhaven), στην Κορέα, στη Σουηδία, στη Μαλαισία και στην Τουρκία. Ήταν επικεφαλής του Ινστιτούτου Παθολογίας στο Reutlingen για 18 χρόνια, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως επαγγελματίας παθολόγος. Ο καθηγητής Burkhardt έχει δημοσιεύσει πάνω από 150 άρθρα σε περιοδικά και ως συνεισφορές σε εγχειρίδια. Έχει επίσης πιστοποιήσει παθολογικά ινστιτούτα. 

Dr. Walter Lang

Ο καθηγητής Dr. Walter Lang εργάστηκε ως παθολόγος στην Ιατρική Σχολή του Ανόβερου από το 1968-1985. Στη συνέχεια, επί 25 χρόνια, διηύθυνε ένα ιδιωτικό παθολογικό ινστιτούτο στο Ανόβερο, το οποίο ίδρυσε, με ειδίκευση στην παθολογία μεταμοσχεύσεων, την εξωγυναικολογική κυτταρολογία, τους όγκους του θυρεοειδούς και την παθολογία πνευμόνων/πνευμόνων. Πραγματοποίησε συμβουλευτικές διαγνώσεις για 12 μεγάλες πνευμονολογικές κλινικές και πραγματοποίησε εξετάσεις παθολογίας ήπατος για πολυάριθμες κλινικές. Την περίοδο 1985-2020 πραγματοποίησε συμβουλευτικές εξετάσεις για το παθολογικό τμήμα της πνευμονολογικής κλινικής στο Herner. 

 

Μαντάτα Από Έξω

Back to top button