breaking newsΔιεθνή

Από το Australian Open στο Australian Closed ένα τουρνουά για το κλειστό κλαμπ της Αρίας φυλής των εμβολιασμένων. Το δικαστήριο απέρριψε την έφεση του Νόβακ Τζόκοβιτς! Δεν θα συμμετέχει στο Australian Closed !

To Australian Open μετατρέπεται σε Australian Closed πρόκειται για ένα τουρνουά για το κλειστό κλαμπ της Άριας φυλής των εμβολιασμένων. Τον απέκλεισαν γιατί θα ήταν τεράστια ήττα και σκάνδαλο ένας 35χρονος υγιέστατος ανεμβολίαστος αθλητής να νικήσει τους εμβολιασμένους μονομάχους!

Το τριμελές ομοσπονδιακό δικαστήριο της Αυστραλίας εξέδωσε την απόφασή του: απέρριψε την έφεση του Νόβακ Τζόκοβιτς κατά της απέλασής του από τη χώρα.

Θα πρέπει να φύγει από την Αυστραλία. Η απόφαση ήταν ομόφωνη και ο Τζόκοβιτς καταδικάστηκε να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα της κυβέρνησης.
«Εξαιρετικά απογοητευμένος» δηλώνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ετοιμάζεται να φύγει από την Αυστραλία
Ο Σέρβος τενίστας δεν θα παίξει στο Australian Open που ξεκινά τη Δευτέρα. Είπε ότι ήταν «εξαιρετικά απογοητευμένος», και ότι σέβεται την ετυμηγορία και ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα.

Θα μπορούσε να προσβάλει εκ νέου την απόφαση αυτή τη φορά με προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο αλλά το team του έκρινε ότι η διαδικασία θα ήταν χρονοβόρα οπότε δεν είχε νόημα.
Η απόφαση ελήφθη την παραμονή της έναρξης αυτού του τουρνουά κατά τη διάρκεια του οποίου ο 34χρονος Σέρβος σκόπευε να κατακτήσει τον 21ο τίτλο ρεκόρ Grand Slam.

To υγειονομικό απαρτχάιντ θα μείνει στην ιστορία όπως και ο Τζόκοβιτς ως ο αθλητής που το πολέμησε. Κερδίζει 2πλή υστεροφημία ο Τζόκοβιτς. Φεύγει αήττητος που σημαίνει όχι ηττημένος.

dimpenews.com

Back to top button