breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Και η Γαλλία πάει σ΄άρση μέτρων για covid19….Τέλος δοκιμαστικού συναγερμού προσομοίωσης πολέμου..λίγο πριν ηχήσουν οι αληθινές σειρήνες!;

Τέλος δοκιμαστικού συναγερμού..λίγο πριν ηχήσουν οι σειρήνες! Η γενική πρόβα τελείωσε. Ο πόλεμος κατά του αόρατου εχθρού τελειώνει. Ήταν γενική δοκιμή πρόβα προσομοίωση πολέμου πριν τον πραγματικό υπαρκτό πόλεμο καθώς ήχησαν τα τύμπανα πολέμου γενικευμένης σύρραξης ή και ανάφλεξης περιφερειακών μετώπων αρχής γενομένης από ουκρανικό; Ήταν μια παγκόσμια άσκηση πειθαρχίας πληθυσμών εν όψει μεγάλου πολέμου; Θα είναι πάλι ασύμμετρη η απειλή υβριδικού τύπου κατά το διαφυγή ιού; Δηλ. κάτι σαν νέο Τσέρνομπιλ που θα βαπτιστεί πυρηνικό ατύχημα; To Tσέρνομπιλ έριξε μια αυτοκρατορία τώρα ποια αυτοκρατορία έχει σειρά να πέσει από χτύπημα ατυχηματικού χαρακτήρα; Πάντως η καθολική μασκοφορία και η ερημοποίηση-lockdown ήταν μια καλή δοκιμή για τέτοιου είδους εμπλοκές. Σε αυτή την περίπτωση απλά η ασκούμενη θερμομέτρηση θ΄αντικατατασταθεί από τη μέτρηση επιπέδου ραδιενέργειας. Ο μεγάλος πόλεμος θα είναι πόλεμος της 1 ημέρας; Tα διαθέσιμα οπλοστάσια των υπερδυνάμεων δεν αφήνουν περιθώρια για πιο εκτενή σύγκρουση.

Μετά την Αγγλία και η Γαλλία προχωράει σε άρση των μέτρων για covid19. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Πρωθυπουργός Castex θα ανακοινώσει ένα “χρονοδιάγραμμα” για την άρση των μέτρων σήμερα Πέμπτη στις 7 μ.μ. τοπική (AFP)

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης Τύπου, στην οποία θα συμμετάσχει και ο υπουργός Υγείας Olivier Véran, ο Πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τις «αποφάσεις» που ελήφθησαν σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια ενός Συμβουλίου Άμυνας και Εθνικής Ασφάλειας, δήλωσε ο Gabriel Attal.

Τέλος δοκιμαστικού συναγερμού προσομοίωσης πολέμου..λίγο πριν ηχήσουν οι αληθινές σειρήνες!;

Το Ρωσικό Ναυτικό πραγματοποιεί σειρά ασκήσεων σε όλους τους τομείς ευθύνης των στόλων.

Yγ τα μέτρα ήταν δυσανάλογα με βάση την υφιστάμενη απειλή αφού δοθείσης αφορμής εφαρμόστηκε σενάριο πολέμου σε συνθήκες ασύμμετρης απειλής.

dimpenews.com

Back to top button