breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Rοbert Kiyοskaki: Η ώρα τoυ ΚPΑX nρθε…Η μεσαiα τάξn εξαλεiφεται ! ! !

 

Εξαιρετικά απαισιόδοξες αλλά ρεαλιστικότατες δηλώσεις έχουμε από τον γκουρού των οικονομικών, που αν μη τι άλλο θα πρέπει να μας προετοιμάσουν για ότι έρχεται.. Αν δούμε προσεκτικά τις εξελίξεις στα παγκόσμια γεγονότα και ειδικά μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και τις κυρώσεις που έβαλαν τα κράτη της Δύσης στην Ρωσία, καταλαβαίνουμε ότι αυτές οι κυρώσεις έπληξαν τα ίδια τα κράτη και όχι την Ρωσία… Το σύννεφο της Φτώχιας απλώνεται πάνω από την Ευρώπη..

Και επέρχεται ειδικά από το φθινόπωρο, μια τεράστια ενεργειακή κρίση… H οποία ενεργειακή κρίση, δείχνει ότι ανδρείκελα κυβερνούν την Ευρώπη, έρχονται σαρωτικές αλλαγές… Πάνω σε αυτές τις αλλαγές λοιπόν που έρχονται αναφέρεται ο Kiyoskaki… Όμως αναφέρεται και σε κάτι άλλο…

Στην εξολόθρευση του δολαρίου και του ευρώ από τον Πούτιν με τον νόμο του χρυσού με τον οποίο το ρούβλι απέκτησε τεράστια αξία, όντας εγγυημένο σε χρυσό.. σπρώχνοντας στο βάραθρο τα νομίσματα της Δύσης τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως αξία.. Και έτσι βλέπουμε όλες τις αγορές να καταρρέουν… Και αυτά που βλέπουμε, έρχεται να μας τα επιβεβαιώσει ο οικονομικός γκουρού..

O Robert Kiyoskaki, Αμερικανός επενδυτής, οικονομολόγος και γκουρού του personal finance και συγγραφέας του ευπώλητου «Rich Dad Poor Dad», το οποίο βρισκόταν στην λίστα των New York Times Best Seller για πάνω από έξι χρόνια,  είναι της άποψης πως έρχεται ύφεση και εμφύλιες αναταραχές, σημειώνοντας πως ο πληθωρισμός μπορεί να οδηγήσει στην Μεγάλη Ύφεση (σ.σ. στην οποία λύση θα δώσει η Μεγάλη Επανεκκίνηση των διεθνιστών)

Ειδικότερα, ο Kiyosaki έγραψε στο Twitter ότι όλες οι αγορές καταρρέουν και πως η μεσαία τάξη θα εξαφανιστεί από τον «υψηλό πληθωρισμό του πετρελαίου».

«Όλες οι αγορές καταρρέουν: ακίνητα, μετοχές, χρυσός, ασήμι, bitcoin. Η μεσαία τάξη θα εξαφανιστεί από τον υψηλότερο πληθωρισμό του πετρελαίου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, επικαλούμενος, ένα άλλο tweet, το οποίο αναφερόταν σε ένα βιβλίο που δημοσίευσε τον Οκτώβριο του 2013 με τίτλο «Rich Dad’s Prophecy: Γιατί η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή κατάρρευση στην ιστορία εξακολουθεί να έρχεται… Και πώς μπορείτε να προετοιμαστείτε και να κερδίσετε από αυτό!» προσέθεσε ότι το 2008 ήταν μια εξαιρετική περίοδος για να γίνεις πλούσιος, αφού όλα «βγήκαν στην πώληση».

Ωστόσο, με πρόσχημα την πρόβλεψή του για μια μεγαλύτερη συντριβή που περιγράφεται στο βιβλίο του, ο διάσημος συγγραφέας έγραψε: «H ώρα της συντριβής ήρθε. Εκατομμύρια θα εξαφανιστούν».

Ο Kiyosaki προέτρεψε τους δύο εκατομμύρια οπαδούς του στο Twitter να μην είναι μεταξύ αυτών που θα αφανιστούν, προσθέτοντας ότι είναι καιρός να «γίνουν πλουσιότεροι». Την περασμένη εβδομάδα εξήγησε ότι «Δεν είναι αυτό που έχεις στο πορτοφόλι σου…Είναι αυτό που έχεις στο κεφάλι σου», τονίζοντας: «Άλλαξε ό,τι έχεις στο κεφάλι σου πρώτα… μετά γίνε πιο πλούσιος».

Η ώρα του ΚΡΑΧ ήρθε.. Και το σίγουρο είναι ένα: ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΧ!!! Τι θα ακολουθήσει;;;

 

πηγη

Back to top button