breaking newsΕλλάδα

Mετατpέπει όλn την Eλλάδα σε έvαv απέραvτo καταυλισμo λαθρoμεταvαστωv ! ! ! Συvεvoχoι ολoι οι Aυλικoi της “Aυτoυ Εξoxoτnτoς”….

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετατρέπει όλη την Ελλάδα σε ένα απέραντο καταυλισμό παράνομων μεταναστών. Η Αθήνα θυμίζει Καμπούλ και Ισλαμαμπάντ! Στα νησιά μας και στον Έβρο οι ακρίτες μας “επαναστατούν”! “Διεκδικούν” τον τόπο τους!…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου πιστεύουν πως το ελληνικό πρόβλημα υπογεννητικότητας θα λυθεί μέσω της παράνομης μετανάστευσης!

Δηλαδή σε απλά ελληνικά, αυτό “μεταφράζεται”: Ελληνίδες να πηγαίνετε με παράνομους μετανάστες, στο πλαίσιο και της διεύρυνσης της πολυπολιτισμικότητας!

Κάνω λάθος; Αν όμως δεν κάνω λάθος, τι ακριβώς κάνουν οι δυο πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς;

Δεν γνωρίζουν πώς η σιωπή τους υποδηλώνει συμμετοχή στο αντεθνικό σχεδιασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Αντίθετα, είναι διαρκής ο αντικυβερνητικός αγώνας του “πυρήνα υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή” στα social media. Με τελευταία ανάρτηση να λέγει για τον Πρωθυπουργό:

«Τα έκανε θάλασσα, μετέτρεψε τη ΝΔ σε ΠΑΣΟΚ. Και τώρα;

Αρκετά με τα λόγια, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να περάσουμε και στα έργα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πήρε ένα κόμμα κεντροδεξιό, με τεράστια, μέγεθος και αμέτρητες σελίδες πολιτικής ιστορίας και έγινε πρωθυπουργός, όχι γιατί ο κόσμος πίστεψε σ΄ αυτόν – άλλωστε ο Ελληνικός λαός ήξερε πολύ… καλά τί κουμάσια (ναι κουμάσια) είναι, αυτός και η οικογένειά του – αλλά επειδή αυτό το κόμμα πρεσβεύει κάποιες απαράβατες αρχές.

Και το μετέτρεψε σε τί; Σε ένα νέο, παλιό ΠΑΣΟΚ!

Στελέχωσε μάλιστα και την αυτοδύναμη κυβέρνησή που του εξασφαλίσαμε, με πρόσωπα τα οποία ξέθαψε από τους πολιτικούς τάφους της Χαριλάου Τρικούπη. Παραγκωνίζοντας προκλητικά εκλεγμένους από τον λαό, πρόσωπα από το Μητρώο Στελεχών, που ο ίδιος δημιούργησε βαφτίζοντας αυτή του την ατιμία, διεύρυνση.

Αλήθεια, είχε τόσο μεγάλη ανάγκη, από Χρυσοχοΐδηδες, Θεοδωρικάκους και Γεραπετρίτηδες;

Ή μήπως κερδίσε κάτι από αυτούς, που μας διαφεύγει;

Αν για όλα τα παραπάνω, υπάρχουν ακόμα κάποιοι ανεγκέφαλοι, που ισχυρίζονται πως καλά έπραξε, υπάρχουν τα αδιαμφισβήτητα, που εκεί, ούτε και ο ίδιος δεν είναι σε θέση να τα διαψεύσει.

Και αναφερόμαστε στις εγκληματικές ενέργειες της κυβέρνησής του, στα Εθνικά θέματα, στο Μεταναστευτικό και στη Δικαιοσύνη.

Τον Ιούλιο του 2019, κινητοποιηθήκαν, όλοι οι Νεοδημοκράτες, παλαιοί και νέοι, ευχαριστημένοι και δυσαρεστημένοι, για να απαλλαγούν από το καρκίνωμα της συγκυβέρνησης του αίσχους, των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Οι λόγοι που το κάνανε, ήταν συγκεκριμένοι.

Η Συμφωνία των Πρεσπών, το ότι η προηγούμενη κυβέρνηση κατέστησε τη χώρα μας ως τον ελκυστικότερο προορισμό των λαθρομεταναστών και βεβαίως, η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης.

Οι προεκλογικές υποσχέσεις του κόμματός μας τότε ήταν, ΒΕΤΟ στην ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε, φραγή στην είσοδο λαθρομεταναστών και ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Τηρήθηκε έστω και μία από τις παραπάνω υποσχέσεις; Αδιαμφισβήτητα, ΟΧΙ.

Άρα λοιπόν, όπως αποδεικνύεται, τα τρία αφηγήματα της προεκλογικής εκστρατείας της Ν.Δ, δεν ήταν τίποτε παραπάνω από δολώματα, για να εξαπατήσουν τον Ελληνικό λαό και να υφαρπάξουν τη ψήφο του.

Το ζητούμενο των Νεοδημοκρατών όμως, ποιο ήταν και ποιο είναι;

Το ποιος θα κυβερνάει ή το να πάει καλά αυτός ο τόπος; Το πράγμα όμως, δεν σταματάει εκεί. Διότι η Εξωτερική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση στο σύνολό της, είναι επικίνδυνη. Τί να πρωτοαναφέρουμε;

Το ότι το Oruc Reis, ένα καλοκαίρι έκανε διακοπές στο Αιγαίο, ανενόχλητο; Το ότι εγκαταλείψαμε την εξεύρεση υδρογονανθράκων για να μην έρθουμε σε σύγκρουση με την Τουρκία, όταν θα θιγεί το Τουρκολιβυκό σύμφωνο;

Ότι παραχωρήσαμε προς χρήση στις ΗΠΑ, όλη την Ελληνική Επικράτεια, χωρίς το παραμικρό όφελος, κάτι που βάζει την Ελλάδα σε πολύ μεγάλες περιπέτειες, αν κλιμακωθεί η κατάσταση στην Ουκρανία;

Ότι σταματά ο East Med, κατόπιν απαίτησης των ΗΠΑ, για χατίρι της Τουρκίας; Το ότι ενώ δώσαμε στην Αμερική τα πάντα, αυτοί θα πουλήσουν 40 F-16 Block 70 στην Τουρκία για ισορροπία μετά την αγορά των ελληνικών Rafale; 

Το ότι και η “’φίλη μας” η Γαλλία, μετά την αγορά των Rafale και τη διασφάλιση των συμφερόντων της από την μεταξύ μας συμφωνία που συνυπογράψαμε, άρχισε να χαριεντίζεται με την Τουρκία;

Ή μήπως το ότι ρίξαμε ένα αδικαιολόγητο βάρος στην αναβάθμιση των σχέσεων μας με το άφιλο Ισραήλ;

Προσθέστε σε όλα αυτά και την υποβάθμιση των σχέσεων μας με Ρωσία και Κίνα, κάτι που αιτήθηκε από τις ΗΠΑ και την Γερμανία, που όμως αντίκειται στο Εθνικό συμφέρον.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, πως εδώ δεν μιλάμε για Εξωτερική πολιτική, αλλά για Εθνική αυτοκτονία. Όμως, το πρόβλημα, δεν λύνεται με τις διαπιστώσεις και την κριτική. Θα πρέπει να ληφθούν άμεσα, δυναμικές αποφάσεις, αν θέλουμε να περισώσουμε ότι περισώζεται. Διότι στο τέλος, θα βρεθούμε να βιώνουμε έναν Αρμαγεδδώνα.

 

 

 

πηγη

 

Back to top button