breaking newsΔιεθνή

Λόρα Λιντς: Σκοτώθηκε σε τροχαίο το ιδρυτικό μέλος των Dixie Chicks

Τραγικός θάνατος για τη Λόρα Λιντς, σε ηλικία 65 ετών.

Η Λόρα Λιντς, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος κάντρι Dixie Chicks, «έχασε» τη ζωή της σε τροχαίο.

Η Λιντς βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία 65 ετών, όταν συγκρούσθηκε μετωπικά με άλλο όχημα το οποίο έπεσε πάνω της στην προσπάθεια να κάνει προσπέραση, σύμφωνα με την αστυνομία του Τέξας.

Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τραύματα που δεν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του.

Ο ξάδελφος της μουσικούΜικ Λιντς, γνωστοποίησε ότι η Λόρα πέθανε την Παρασκευή (22/12) έξω από το Ελ Πάσο λίγο μετά τη δύση του ηλίου, ενώ οδηγούσε από εκεί προς το κοντινό Dell City, το οποίο είναι περίπου μιάμιση ώρα μακριά με κατεύθυνση ανατολικά.

Η Λιντς συνίδρυσε το διάσημο μουσικό συγκρότημα –γνωστό πλέον μόνο ως The Chicks μαζί με τις Ρόμπιν Λιν Μέισι, Μάρτι και Έμιλυ Έργουϊν, το 1989. Αρχικά είχε τον ρόλο του μπασίστα και στη συνέχεια, ανέλαβε τον ρόλο της τραγουδίστριας του συγκροτήματος. Αποχώρησε από τη μπάντα το 1995 και την αντικατέστησε η Νάταλι Μέινς.

Οι λόγοι ήταν οικογενειακοί και προσωπικοί, σύμφωνα με πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση, σε συνεντεύξεις της εποχής δεν εξέφρασε καμία λύπη για την απόφασή της –παρ’ ότι το συγκρότημα τα επόμενα χρόνια «απογειώθηκε»– και συνέχισε να ζει μία σχετικά ιδιωτική ζωή.

PrimeNews.

Back to top button