Ελλάδα

Pε σεiς, 2.500 εμβoλιασμεvoι υγειονομικοί voσούv κι ακoμη μου φωnαζετε να εμβoλιασθω; Moιαζω για nλiθιος;

Να κανω εμβολιο γιατι;

Αφου βλεπω, οτι δεν με προφυλασσει, απ το να κολησω….

Θα το περασω ελαφρυτερα, μου λετε τωρα…

Μηπως εννοειτε, οτι θαναι ελαφρυ το χωμα, που θα με σκεπασει;

Για διαβαστε…

Σε «καραντίνα» τα νοσοκομεία της χώρας εξαιτίας των χιλιάδων κρουσμάτων σε υγειονομικούς. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ περίπου 2.500 γιατροί και νοσηλευτές έχουν εντοπιστεί θετικοί ενώ φυσικά υπάρχει και η έλλειψη των 7.000 ανεμβολίαστων υγειονομικών που παραμένουν σε αναστολή και οι οποίοι μπορούν να στηρίξουν τα νοσοκομεία της χώρας.

Ωστόσο η κυβέρνηση που αρνείται πεισματικά την επιστροφή τους, δρομολογεί τώρα την επίταξη των υπηρεσιών από ιδιώτες γιατρούς με τα πρώτα φύλλα πορείας να φεύγουν από σήμερα.

Ο ένας μετά τον άλλον παραιτούνται οι γιατροί από το Νοσοκομείο Σερρών

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται εδώ και καιρό το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών καθώς λόγω εργασιακής κόπωσης και απαράδεκτων συνθηκών εργασίας, έχουν ήδη παραιτηθεί 11 γιατροί τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, με πιο πρόσφατο έναν πνευμονολόγο, ο οποίος έχει καταθέσει τα χαρτιά παραίτησης. 

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Σερρών Βαγγέλη Παπαμιχάλης, το… ντόμινο αναμένεται να συνεχιστεί. «Στις πόσες παραιτήσεις θα καταλάβουν σε αυτό το νοσοκομείο και στην Υγειονομική Περιφέρεια ότι υπάρχει πρόβλημα;» διερωτάται.
πηγη 

Back to top button