Διεθνή

ΣΟΚ Τ΄ασκέρι του CIA-Βαρθολομαίου αποκεφάλισε ιερέα της διωκόμενης Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουκρανία. Χαροπαλεύει!   ΦΩΤΟ

Έκοψαν το λαιμό ιερέα της διωκόμενης Κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας UOC-MP στη Βίννιτσα/Vinnytsia. Στη Βίνιτσα, στην εκκλησία προς τιμήν της Παρακλήσεως της Θεοτόκου. Ο δράστης συνελήφθη αναφέρει η υπηρεσία Τύπου της UOC.Η τοπική επισκοπή ανέφερε ότι ο πρωθιερέας π. Anthony Kovtonyuk νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία, τα κίνητρά του είναι άγνωστα.

Άγνωστος έσφαξε με μαχαίρι τον ιερέα.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί. Άγνωστος μπήκε στο ναό και έκανε χαμό, σε αμόκ αναποδογυρίζοντας τα πάντα στο πέρασμά του. Ο ιερέας εκείνη τη στιγμή ήταν στην Αγία Τράπεζα. Ακούγοντας τον θόρυβο πήγε στον άνδρα και μετά έκανε αρκετές παρατηρήσεις. Τότε ο άγνωστος επιτέθηκε στον π.Άντονι Κοβτονιούκ και του έκοψε το λαιμό.

Αυτό ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της Μητρόπολης Βίννιτσας

Άγνωστος έκοψε τον λαιμό του εφημέριου της εκκλησίας του π. Άντονι Κοβτονιούκ. Η αστυνομία, προσπαθώντας να συλλάβει τον δράστη, τραυμάτισε τον δράστη στο πόδι.

Οι δαίμονες του Κιέβου έκαναν τα πάντα για να υποδαυλίσουν το διαθρησκευτικό μίσος στη χώρα. Και αυτό που έγινε σήμερα είναι φυσικό συνεπαγόμενο.. Το Φανάρι με τις σεχταριστικές μισαλλόδοξες ρωσοφοβικές αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του όπλισε το χέρι του αποκεφαλιστή του παπά στην Ουκρανία..Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη. Ο π.Αντώνιος χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στην εντατική σε ένα από τα νοσοκομεία της Βίννιτσας.

”Αυτά τα κόκκινα σημάδια στους τοίχους, μπορεί να `ναι κι από αίμα. Όλο το κόκκινο στις μέρες μας είναι αίμα..! ”

To δάπεδο είναι βουτηγμένο στο αίμα του αδικοσφαγιασθέντα ιερέα… Δεν είναι φονικό στην Εκκλησία που έγραφε ο Έλιοτ είναι Μακελειό στην Εκκλησία!!!!

Ο αποκεφαλιστής επιτέθηκε στον ιερέα μέσα στο ναό.. δόθηκε μάχη σώμα με σώμα. αυτό μαρτυρούν ο πεσμένος σταυρός οι ριγμένες στο έδαφος εικόνες η αναστάτωση στο πεδίο.

”ΙΕΡΑ” ΤΕΡΑΤΑ σκοτώνουν ιερείς ως πρόβατα δια σφαγής..

Πεδίο μάχης η Εκκλησία πεδίο μάχης η Ορθοδοξία αίματα παντού.. σαν σε αυτό το ναό με ιστορικές ευθύνες του Οικουμενικού που διέσπασε την Ορθοδοξία……Καθαρόαιμοι Τζιχαντιστές αμερικανικών συμφερόντων οι Επιφάνιοι…..

dimpenews.com

Back to top button