breaking newsΕλλάδακοινωνία

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αφγανός επιτέθηκε σεξουαλικά σε 11χρονο σε τουαλέτα εμπορικού κέντρου

Τον τρόμο βίωσε ένας 11χρονος, ο οποίος δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από νεαρό Αφγανό στις τουαλέτες γνωστού εμπορικού κέντρου της δυτικής Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (27/2).

Ο 11χρονος επισκέφθηκε μαζί με την μητέρα του το εμπορικό κέντρο ,κάποια στιγμή την ενημέρωσε την μητέρα του  ότι θα πάει στην τουαλέτα. Ο δράστης της επίθεσης έστησε καραούλι, Μόλις είδε τον 11χρονο μόνο του στην τουαλέτα αποφάσισε να δράσει. Την ώρα που πλενόταν στον νιπτήρα του επιτέθηκε. Τον αγκάλιασε από πίσω. Με το ένα χέρι έκλεισε ασφυκτικά το στόμα του ανήλικου. Και προσπάθησε να τριφτεί στο σώμα του. Ο 11χρονος βρήκε τη δύναμη να αντιδράσει και να βγει από την τουαλέτα τρέχοντας.

Ειδοποίησε άμεσα  την μητέρα του, η οποία βρισκόταν κοντά στο σημείο. Εκείνη άρχισε να τρέχει για να προλάβει τον Αφγανό που το έβαλε στα πόδια. Στην προσπάθειά της να τον φτάσει έπεσε και χτύπησε. Ενώ άμεση ήταν η επέμβαση ενός  υπάλληλου της εταιρείας φύλαξης του εμπορικού κέντρου και ακινητοποίησε τον δράστη. Ο όποιος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Ζ που έσπευσαν στο σημείο.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, Έπειτα από συνεννόηση με την αρμόδια εισαγγελική αρχή δεν του αποδόθηκε η κατηγορία της απόπειρας βιασμού αλλά αυτή της προσβολής γενετήσιας ευπρέπειας.

focusfm

Back to top button