breaking newsΔιεθνή

Σοκ ογκολόγος πυροβόλησε και σκότωσε το μωρό της – μετά αυτοκτόνησε

 

Σοκ έχει προκαλέσει η αποτρόπαια πράξη μιας διακεκριμένης ογκολόγου από τη Νέα Υόρκη η οποία πυροβόλησε και σκότωσε το μωρό της, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η 40χρονη δρ Κρίσταλ Κασκέτα ήταν ειδικός αιματολογίας-ογκολογίας στο νοσοκομείο Mount Sinai, με μια λαμπρή καριέρα και τίποτα δεν προμήνυε πως θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια πράξη.

Τι αναφέρει η αστυνομία
«Η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι μπήκε στο δωμάτιο του μωρού της, το πυροβόλησε και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό της», ανέφερε η πολιτειακή αστυνομία σε ανακοίνωσή της. «Η σκηνή συνάδει με δολοφονία/αυτοκτονία».

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της στο Σόμερς, ένα σπίτι αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων που μοιραζόταν με τον σύζυγό της, τον 37χρονο Τιμ Τάλτι, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το μωρό τους ήταν περίπου 5 μηνών.

Διακεκριμένη επιστήμονας η Κασκέτα
Η Κασκέτα αποφοίτησε από το Albany Medical College, σύμφωνα με το βιογραφικό της στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου και μάλιστα είχε πάρει βραβείο για τη συμπόνια που έδειχνε όταν αντιμετώπιζε ασθενείς.

Η ίδια ασχολείτο με έρευνα για τον καρκίνο του μαστού. Με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Talty Bars, που έχει πρωτεϊνούχα τρόφιμα, παντρεύτηκαν το 2019.

 

Back to top button