breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ξεκινά η προσπάθεια ελέγχου του διατροφικού μας συστήματος

 

Πολύ πρόσφατα έγραψα τις παρατηρήσεις μου σχετικά με την κατάσταση με τη γρίπη των πτηνών και την επερχόμενη Psy-Op και συνέδεσα άλλα δευτερεύοντα άρθρα που έγραψα για το θέμα. Ένα τρέχον υποκείμενο “θέμα” μεταξύ αυτών των κομματιών ήταν και είναι ότι ανεξάρτητα από το “επίπεδο απειλής” για εμάς, οι κυβερνήσεις που ακολουθούν τρελές επιθυμίες της ελίτ θα χρησιμοποιούσαν αυτήν την κρίση για να επιδιώξουν τον απόλυτο έλεγχο του διατροφικού μας συστήματος.

Και χρειάστηκε παράλογα λιγότερος χρόνος από ό,τι περιέγραψα στο μυαλό μου.

Αν και δεν μου αρέσει πολύ να επαναλαμβάνομαι, σε πολύ λίγες συγκεκριμένες περιπτώσεις θα το κάνω συχνά, οπότε μην κάνετε λάθος, αυτό θα αντικατοπτρίζεται και αλλού στον περισσότερο κόσμο.

Αυτό είναι φρικτό, από το απλό ιστορικό γεγονός ότι αν συγκρίνουμε τους τελευταίους 9 λιμούς που γνώρισε η ανθρωπότητα, 6 από αυτούς προήλθαν από μια κεντρική κυβερνητική απόφαση (εκατομμύρια άνθρωποι λιμοκτονούσαν και πέθαναν από πολιτική ανικανότητα).

Όπως προειδοποίησα προηγουμένως και οι δύο θα πίεζαν ψυχολογικά και θα πιέζουν την ίδια ηλίθια γωνία όπως πριν και σε διάστημα 24 ωρών μπορείτε να βρείτε πολλά άρθρα που μιλούν για τα ακόλουθα.

  1. Ο Λευκός Οίκος εξετάζει νέο εμβόλιο πουλερικών για την προστασία των κοπαδιών από τη γρίπη των πτηνών. Τοπικό αγρόκτημα λέει την άποψή του
  2. Ήρθε η ώρα για ένα εμβόλιο γρίπης — για πουλιά

Και φυσικά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ποια είναι πιθανότατα μια εταιρεία που είναι εν μέρει υπεύθυνη για ολόκληρο το σόου που προέρχεται από τον SARS-CoV-2.

Θα επαναλάβω όσες φορές χρειάζομαι, το τρέχον στέλεχος H5N1 είναι κυριολεκτικά υποπροϊόν ενός αποτυχημένου αιγυπτιακού εμβολίου και χρειάστηκαν μερικά χρόνια για να επανενταχθεί και να γίνει πανδημία μεταξύ των πτηνών. Αναγκάζοντάς σας να καταχωρήσετε τα πουλερικά σας, μπορείτε να είστε 100% σίγουροι ότι θα σας υποχρεώσουν να εμβολιάσετε και το κοπάδι σας.

Αυτό είναι ένα διπλό πρόβλημα, όπως προειδοποίησα προηγουμένως – εκτός και εάν κάποιο εμβόλιο που αναπτύχθηκε για τη γρίπη των πτηνών σταματήσει τη μετάδοση ή εξουδετερώσει τη γρίπη – αυτό θα αποτύχει απίστευτα γρήγορα, γιατί αυτή είναι η φύση της γρίπης. Και η συγκαλυμμένη προσπάθεια ελέγχου του συστήματος τροφίμων.

Ενσωματωμένη στη γλωσσική χειραγώγηση της βιβλιογραφίας πολλών οργανισμών, μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε την προσπάθεια να μετατοπιστεί ολόκληρος ο πλανήτης από τη ζωική πρωτεΐνη στη διατροφή με βάση τα φυτά και τα έντομα.

Εάν το mRNA χρησιμοποιηθεί για τον εμβολιασμό κατοικίδιων πουλερικών, μπορείτε ήδη να πείτε ότι θα αλλοιώσει την παροχή τροφής (είμαι 90% σίγουρος ότι θα περάσει εύκολα στα αυγά, με όλους τους ρύπους του).

Μόλις έθεσα στην προσοχή ορισμένων το αδειοδοτημένο άρθρο, σχολίασα ότι το κοινό θα έπρεπε να περιμένει ότι κάποια ασθένεια θα αρχίσει να ταλαιπωρεί τα βοοειδή και ένας καλός ακόλουθος μου έστειλε αυτό το άρθρο: «Υπάρχει ένα επικίνδυνο νέο τσιμπούρι στην πόλη και ήδη σκοτώνει αγελάδες σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ»

Από τότε που το ασιατικό τσιμπούρι με μακριά κέρατα ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες στο Νιου Τζέρσεϊ το 2017, έχει ανιχνευθεί σε περισσότερες από δώδεκα πολιτείες και μετανάστευσε ως το Κάνσας.

Μια μεγάλη ανησυχία είναι ότι το τσιμπούρι είναι ο κύριος φορέας για τη θηλερία, μια ασθένεια που προκαλεί σοβαρή αναιμία στις αγελάδες και τελικά οδηγεί σε θάνατο.

Και όπως το τσιμπούρι έχει χαράξει ένα μονοπάτι προς τα δυτικά, έτσι έχει χαράξει και η θηλερία. Τα βοοειδή στην Πενσυλβάνια, τη Δυτική Βιρτζίνια, τη Βόρεια Καρολίνα, το Τενεσί, το Κεντάκι και το Κάνσας βρέθηκαν θετικά στη νόσο.

Όταν ένα κρούσμα εντοπίστηκε για πρώτη φορά σε ένα κοπάδι στο Τενεσί τον Ιούλιο του περασμένου έτους, ο κρατικός κτηνίατρος εξέδωσε μια δήλωση για να προειδοποιήσει τους παραγωγούς βοοειδών ότι η απειλή της θηλερίας αυξανόταν.

«Γνωρίζουμε ότι έχει ήδη επικρατήσει σε πολλές άλλες κομητείες του Τενεσί και θα συνεχίσει να εξαπλώνεται», δήλωσε τότε η Samantha Beaty.

Ενώ ο Steckler δεν αναμένει ότι η επίδραση της θηλερίας στην προσφορά βοείου κρέατος θα ήταν τόσο καταστροφική, θα ήταν μετρήσιμη.

«Αν αυτό συνέβαινε πραγματικά και εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά, θα βλέπαμε αυξημένες τιμές», είπε.

Έχω γράψει πολλές φορές ότι θα αποτρέψουν το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη από το βόειο κρέας λόγω ανατιμήσεων, κάτι που είναι ήδη πραγματικότητα σε πολλές χώρες, μακριά από μια θεωρία συνωμοσίας, αλλά μάλλον μια πολιτική συνωμοσία αυτή καθεαυτή, καθώς μπορείτε εύκολα να βρείτε βίντεο από τον αγαπημένο μας παλιό φίλο Μπιλ Γκέιτς να δηλώνει με όχι άλλα λόγια ότι θα αφαιρέσουν το βόειο κρέας ως επιλογή, απλώς αποτρέποντας τους ανθρώπους από αυτό μέσω ανατιμήσεων, μέσω νομοθετικής αιχμαλωσίας και χρησιμοποιώντας ΜΚΟ (ακριβώς τα λόγια του)…

Τώρα, ένα “συνωμοτικό” γεγονός, οι ΗΠΑ είναι η de facto πιο προηγμένη χώρα στην έρευνα των κροτώνων (τσιμπούρια) ως φορείς για ασθένειες, ειδικά γενετικά τροποποιημένων ασθενειών.

Όσο περνάει περισσότερος καιρός και οικοδομούν περισσότερη προπαγάνδα και φόβο για αυτό το θέμα, τόσο πιο εύκολο θα γίνεται για την κυβέρνηση να εγκρίνει νομοθεσία για να συγκεντρώνει περαιτέρω τη ρυθμιστική εποπτεία του συστήματος τροφίμων μας. Η Ευρώπη ψηφίζει ήδη πολλούς νόμους που διαλύουν αποτελεσματικά τη βιομηχανία βοοειδών, λόγω των πράσινων στόχων της.

Καθώς η συνθήκη του ΠΟΥ “σπρώχνεται” σκληρά, και με την κάλυψη των περισσότερων χωρών, είναι θέμα χρόνου να πάμε από το “αργά” στο “ξαφνικά”. Το να γνωρίζουμε είναι καλό, αλλά σύντομα μια μερίδα ανθρώπων θα πρέπει να καθορίσει την κόκκινη γραμμή της.

Η εστίασή μου είναι η πολυπλοκότητα, ο υβριδικός/μη συμβατικός πόλεμος και η επιστήμη που εστιάζεται στην υγεία και η ζωική πρωτεΐνη συσχετίζεται εγγενώς με την ευημερία μας και την υγεία μας, γι’ αυτό θα αγγίζω αυτό το θέμα μερικές φορές.

Για το Critical Thinking – The Newsletter

Back to top button