Διεθνή

+18 Κοπέλες του Ντόνετσκ κοπέλες του νέου Μαουτχάουζεν….κομμένες στα 2! 13 άμαχοι νεκροί από βομβαρδισμό στο Ντόνετσκ!! Αποκεφαλισμένοι, τα πρόσωπα αποκολλήθηκαν, ακρωτηριασμένα μέλη παντού… Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ! BINTEO.

Κοπέλες του Ντόνετσκ κοπέλες του νέου Μαουτχάουζεν από τους ναζί της Δύσης….Την ώρα που η ανθρωπότητα σπαράζει πάνω από το φέρετρο του βαμπίρ της Βασίλισσας του Σκότους διαμελίζουν πολίτες στο Ντόνετσκ οι ναζι-Δυτικοί και οι δυτικόδουλοι συνεργάτες τους. Ένα «τιμωρητικό» χτύπημα της Ουκρανίας σκότωσε13 πολίτες στο Ντόνετσκ. Διαμελισμένα νεανικά κορμιά κοριτσιών στον τόρνο του ΝΑΤΟ στην κορδέλα του καθεστώτος Ζελένσκι. Ανοιγμένα στα δυο κρανία πεταμένα μυαλά στην άσφαλτο. Ακρωτηριασμένα χέρια διασκορπισμένα ανθρώπινα μέλη παντού μυρωδιά καμένης σάρκας….. Την θάψατε την βασίλισσα .. άντε για να θάψουμε και εμείς τους νεκρούς μας τις κοπέλες του Ντόνετσκ κοπέλες του νέου Μαουτχάουζεν

Ένα «τιμωρητικό» χτύπημα της Ουκρανίας στο Ντόνετσκ, σκότωσε 13 αμάχους, κατήγγειλε τη Δευτέρα ο δήμαρχος της πόλης, Αλεξέι Κεμζουλίν.

Αποκεφαλισμένοι, τα πρόσωπα αποκολλήθηκαν και σαν νεκρικές μάσκες μετέωρες σκάλωσαν στα μαδέρια …αυτοσχέδιος ιστός πένθους μεσίστιος…

«Τι ωραία που είν΄ η αγάπη μου.. Κανείς δεν ήξερε πως είναι τόσο ωραία/ Κοπέλες του Μαουτχάουζεν/ κοπέλες του Μπέλσεν/ μην είδατε την αγάπη μου»;

Αποκεφαλισμένοι, τα πρόσωπα αποκολλήθηκαν, ακρωτηριασμένα μέλη παντού… κι ο θηριώδης Ζελένσκι ειρηνοφόρος θα απευθυνθεί στη Γ Συνέλευση του ΟΗΕ……

“Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, 13 άμαχοι σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα τιμωρητικού βομβαρδισμού στην Πλατεία Επιτροπών του Μπακού” στο δυτικό Ντόνετσκ, είπε ο κ. Κεμζουλίν στο Telegram, διευκρινίζοντας ότι “ο αριθμός των τραυματιών ακόμη διαπιστώνεται”.

Τι ωραία που είν’ η αγάπη μου
με το καθημερνό της φόρεμα
κι ένα χτενάκι στα μαλλιά.
Κανείς δεν ήξερε πως είναι τόσο ωραία

«Εννέα οβίδες διαμετρήματος 155 mm εκτοξεύτηκαν από το χωριό Νετάιλοβε», είπε, καλώντας τον πληθυσμό «να μην βγει εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο».

Κοπέλες του Άουσβιτς,
του Νταχάου κοπέλες,
μην είδατε την αγάπη μου;

Κοπέλες του Ντόνετσκ….

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε έτσι τη Δευτέρα ότι είχε πραγματοποιήσει πολλά πλήγματα σε ολόκληρη τη χώρα την προηγούμενη μέρα, συμπεριλαμβανομένου ενός στην πόλη Zaporizhya (Νότια) “κατέστρεψε εργαστήρια (…) όπου διατηρούνταν (πυραυλικά) συστήματα American Himars “.

Βομβαρδίστηκε το Ντόνετσκ, η πλατεία Μπακίνσκι Κομισάροφ, μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της πόλης.

Την είδαμε σε μακρινό ταξίδι,
δεν είχε πιά το φόρεμά της
ούτε χτενάκι στα μαλλιά.

Ντόνετσκ τώρα, στον τόπο της σφαγής πριν από λίγες ώρες, όπου 13 πολίτες έχασαν τη ζωή τους από τις ουκρανικές βόμβες.σπίτι. Σε ακτίνα τουλάχιστον ενός χιλιομέτρου δεν υπάρχουν στρατώνες, αστυνομικά τμήματα, στρατιωτικά, διοικητικά κτίρια. Τίποτα άλλο από μαγαζιά, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, στάσεις λεωφορείων, νηπιαγωγεία και πολλούς ανθρώπους που παρ’ όλα αυτά προσπαθούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή.

Την είδαμε στην παγερή πλατεία
μ’ ένα αριθμό στο άσπρο της το χέρι,
με κίτρινο άστρο στην καρδιά.

2014-2022 η γενοκτονία στο Ντονμπάς συνεχίζεται..

στον τόπο της σφαγής κάποιες ώρες μετά στη μνήμη τους

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται τώρα σε 16. Υπάρχουν και 2 παιδιά μεταξύ των νεκρών..

”25 άνθρωποι σκοτώθηκαν από βομβαρδισμούς της Ουκρανίας σε περιοχές αμάχων στο Ντόνετσκ τις τελευταίες 24 ώρες, αλλά τα κύρια μέσα ενημέρωσης της Δύσης δεν αναφέρουν τίποτα γι’ αυτό. Όπως κάθε φορά τα τελευταία 8 χρόνια, όταν ο βομβαρδισμός της Ουκρανίας σκότωσε χιλιάδες αμάχους. Όλη η παράσταση είναι η προπαγάνδα υπέρ της Ukraine” γράφει σήμερα βρετανός ανταποκριτής από Ντόνετσκ.

dimpenews.com

Back to top button