Διεθνή

Πύραυλοι κρουζ Kalibr εκτοξεύθηκαν από Κασπία και Μαύρη Θάλασσα και συνέθλιψαν ουκρανικούς στόχους. 100 νεκροί Ειδικών Δυνάμεων και ξένοι μισθοφόροι σε κέντρο εκπαίδευσης στην πόλη Ovruch στην περιοχή Zhytomyr!

Πυραυλικά όπλα υψηλής ακρίβειας των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων επιτέθηκαν στο κέντρο εκπαίδευσης ξένων μισθοφόρων κοντά στην πόλη Ovruch στην περιοχή Zhytomyr, όπου μεταξύ άλλων βρίσκονταν στρατιωτικοί των Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Περισσότεροι από 100 των δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων και ξένοι μισθοφόροι έχουν σκοτωθεί.

Από τον εναέριο χώρο πάνω από την Κριμαία, πραγματοποιήθηκε επίθεση «Dagger» σε μεγάλη βάση καυσίμων και λιπαντικών, από την οποία προμηθεύονταν καύσιμα για ουκρανικό εξοπλισμό.

Πύραυλοι κρουζ Kalibr από τη Μαύρη Θάλασσα κατέστρεψαν εργαστήρια για την επισκευή κατεστραμμένων ουκρανικών τεθωρακισμένων οχημάτων.

Πύραυλοι κρουζ Kalibr από τα ύδατα της Κασπίας Θάλασσας κατέστρεψαν μια μεγάλη βάση για την αποθήκευση καυσίμων και λιπαντικών για τον ουκρανικό στρατό στην περιοχή Νικολάεφ.

(Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας)

dimpenews.com

Back to top button