Ελλάδα

Τέλoς και επiσnμα το Tάγμα του Aζoφ στnν Mαριoύπoλn ! ! ! H Hγεσiα του απεδnμnσεv εiς Kυριov….

H ηγεσία του η οποία προσπάθησε να διαφύγει από την πόλη με ελικόπτερο «εξαερώθηκε» από ρωσικό αντιαεροπορικό πύραυλο….Όπως αναφέρει το «avia-pro» το ελικόπτερο της ουκρανικής Αεροπορίας το οποίο εκτελούσε εκκένωση των διοικητών του Τάγματος Αζόφ χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο και καταστράφηκε.

Το ελικόπτερο τύπου Mi-8 χτυπήθηκε κοντά στις ακτές της Μαριούπολης και εκείνη την ώρα ήταν μέσα διοικητές του Τάγματος Αζόφ.

Ως αποτέλεσμα ενός άμεσου χτυπήματος στο ελικόπτερο, το τελευταίο πήρε φωτιά και έπεσε στην Αζοφική Θάλασσα, η τύχη των μελών του πληρώματος στο πλοίο παραμένει άγνωστη, αλλά οι ειδικοί εκτιμούν ότι δεν έζησε κανένας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν επίσημα από το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, το ελικόπτερο τύπου Mi-8 των Ουκρανών, εκτελούσε επιχείρηση διαφυγής των αξιωματικών του Αζοφ από τη θάλασσα, αφού αυτή η περιοχή δεν βρίσκεται ακόμη υπό τον έλεγχο ρωσικών μονάδων.

Ωστόσο, όταν πλησίασε τη Μαριούπολη, το ελικόπτερο εντοπίστηκε και καταρρίφθηκε.

Η ουκρανική πλευρά δεν έχει ακόμη σχολιάσει την καταστροφή του ελικοπτέρου της πάνω από την Αζοφική Θάλασσα και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν στοιχεία για τους επιβαίνοντες.πηγη 

Back to top button