Διεθνή

Οι Ουκρανοί με ΝΑΤΟ-ική υποστήριξη επιχείρησαν ρώσικο ”Περλ Χάρμπορ” στο Μπερντιάσκ. Το τίμημα της Ιαπωνίας ήταν θανάσιμο. Βαλλιστικός πύραυλος Tochka-U έπληξε αποβατικό ρώσικο πλοίο στο Μπερντιάσκ! Η απάντηση της Ρωσίας θα είναι θανάσιμη!!!! ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στο Μπερντιάνσκ.
Το πρωί ξεκίνησε με επίθεση των τρομοκρατών του Ζελένσκι στο λιμάνι του Μπερντιάνσκ στη Μαύρη Θάλασσα που ελέγχουν οι Ρώσοι..
Ένα αποβατικό ρώσικο πλοίο τάξης 775, φεύγει από το λιμάνι. Όμως το δεύτερο (τάξης 1171) είναι στο λιμάνι και φλέγεται.
Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, σήμερα στις 6:30 π.μ., ένας βαλλιστικός πύραυλος Tochka-U που εκτοξεύτηκε από τους μαχητές του Ζελένσκι καταρρίφθηκε πάνω από το λιμάνι του Μπερντιάνσκ. Τα θραύσματά του έπεσαν και προκάλεσαν φωτιά. Ελέγχεται η έκδοση των ενεργειών του DRG.
Δεν είναι η πρώτη μέρα που οι Ναζί χτυπούν το λιμάνι με πυραύλους Tochka-U. Ο κύριος στόχος τους είναι να διακόψουν την παροχή τροφίμων, καυσίμων και άλλων ζωτικών προμηθειών για τους κατοίκους των απελευθερωμένων περιοχών της περιοχής Zaporozhye και τους πρόσφυγες από τη Μαριούπολη.
Ο πιο βολικός και ασφαλής τρόπος για την προμήθεια τροφίμων και άλλων αγαθών στο Μπερντιάνσκ είναι δια θαλάσσης. Οι μαχητές του Ζελένσκι προσπαθούν να τον αποκόψουν.
(Volodymyr Rogov, μέλος του Κύριου Συμβουλίου της Πολιτοστρατιωτικής Διοίκησης της περιοχής Zaporozhye)

Το Υπ. Άμυνας Ουκρανίας δήλωσε πως κατέστρεψε το Orsk, ένα αποβατικό ρώσικο πλοίο στο Μπερντιάνσκ.

”Ένα πλοίο βυθίζεται στο αγκυροβόλιο στο λιμάνι του Μπερντιάνσκ. Πιθανώς, πρόκειται για ρωσικό BDK, το οποίο υπέστη ζημιά ως αποτέλεσμα της επίθεσης από Tochka-U. Δεύτερο πλοίο BDK του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας αναχωρεί από το λιμάνι του Μπερντιάνσκ. Αναφέρεται επίσης ότι ένα παλιό BDK τάξης 1171 πλημμυρίζει για να αποφευχθεί η έκρηξη του BC.” αναφέρει το ρωσικών συμφερόντων annanews

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε επίθεση ουκρανικού βαλλιστικού πυραύλου. Παρόντα επίσης δύο πλοία της κλάσης Ropucha, τα οποία παρατηρήθηκαν να αποπλέουν καθώς η φωτιά μαίνονταν ρωσικές εκρήξεις πυρομαχικών σήμερα το πρωί στο Berdyansk, με γεωγραφική θέση στους 46,749590°, 36,773788°.

Σύμφωνα με το Ουκρανικό Γενικό Επιτελείο, το ρωσικό πολεμικό πλοίο «Orsk» καταστράφηκε στο λιμάνι του Berdiansk. Η υφυπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Anna Malyar είπε ότι το κατεστραμμένο πολεμικό πλοίο στο Berdyansk μπορούσε να μεταφέρει έως και 20 άρματα μάχης, 45 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και 400 αλεξιπτωτιστές.

Η επίθεση συμπίπτει με την Σύνοδο Κορυφής ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες και την εξ αποστάσεως παρουσία του κλακαδόρου των Δυτικών κονφερασιέ και σόουμαν του πολέμου Ζελένσκι αλλά προπάντων με τη φυσική παρουσία Μπάιντεν..

H απάντηση των Ρώσων θα είναι αμείλικτη αφού ό,τι έγινε έγινε με τη συνδρομή του ΝΑΤΟ..Είναι προφανές πως οι Ουκρανοί με ΝΑΤΟ-ική υποστήριξη επιχείρησαν αν κι ανεπιτυχώς με βάση τις προσδοκίες τους ρώσικο Περλ Χάρμπορ στο Μπερντιάσκ. Η συνέχεια είναι γνωστή το τίμημα της Ιαπωνίας ήταν θανάσιμο. Οι ΗΠΑ μάλιστα το χρησιμοποίησαν ως εύνασμα για να μπουν στον Παγκόσμιο Πόλεμο..Η απάντηση της Ρωσίας θα είναι θανάσιμη! Το ΝΑΤΟ έχει αφήσει τον μικρό Ζελένσκι να παίζει με τη φωτιά….

dimpenews.com

Back to top button