Ελλάδα

Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος γιά παραβίαση του νόμου περί ασέμνων και όχι γιά διασπορά ψευδών ειδήσεων;

Το αιτιολογικο της συλληψεως εχει μεγαλη σημασια….

Αλλο να συλληφθει για διασπορα ψευδων ειδησεων και αλλο για ασεμνη ειδηση…

Και αφου δεν ειναι για διασπορα ψευδων ειδησεων, τι σημαινει αυτο;

Για βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει και κριση εχετε….

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δείχνει το απεχθές πρόσωπό της και στέλνει πραιτοριανούς για να συλλάβουν δημοσιογράφους, όπως ο Ερντογάν στην Τουρκία.

Το μεσημέρι συνελήφθη από άνδρες της κρατικής ασφάλειας ο Στέφανος Χίος και προσήχθη στη ΓΑΔΑ, αποδεικνύοντας ότι η ελευθεροτυπία είναι κενό γράμμα, εν αντιθέσει με την ουσία του θέματος που θέλουν να ξεχαστεί, δηλαδή, την παιδεραστία που είναι έγκλημα!

Η σύλληψη έγινε με αφορμή τα δημοσιεύματα για την υπόθεση Λιγνάδη και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που η κυβέρνηση θέλει να πάψει να δημοσιεύεται. Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη για παραβίαση του νόμου περί ασέμνων. Δεν θα τους κάνουμε, όμως, τη χάρη και οι εκπλήξεις που τους περιμένουν θα είναι αλλεπάλληλες και επώδυνες.

Η παιδεραστία  δεν αφορά μόνο τον «γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό», αλλά έχει μεγάλα πλοκάμια που αγγίζουν και άλλους και τους οποίους το «Μακελειό» θα αποκαλύψει σε πείσμα όλων αυτών που θέλουν να το κάνουν να σιγήσει η φωνή του.

Το πουλόβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται και σύντομα θα τρέχουν να κρυφτούν.

H παιδεραστία, κύριοι της κυβέρνησης είναι έγκλημα και είναι διπλή ντροπή για εσάς που υποτίθεται ότι είστε συντηρητικό κόμμα…

Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη του Στέφανου Χίου γίνεται μερικούς μήνες μετά την απόπειρα δολοφονίας του έξω από το σπίτι του.

πηγη 

Back to top button