breaking newsΔιεθνή

Έσφαξε τον θετό γιο της και του τίναξε τα μυαλά στον αέρα

Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε αμερικανικό δικαστήριο τη μητριά που κατακρεούργησε τον θετό γιο της, επειδή τον μισούσε. Το έγκλημα ήταν τόσο σοκαριστικό που ακόμη και ο πολύπειρος δικαστής που της ανακοίνωσε την απόφαση χαρακτήρισε τα αποδεικτικά στοιχεία «τα πιο φριχτά» που έχει δει στη ζωή του.

Η Λετίσια Στάουτς έμαθε την καταδίκη της τη Δευτέρα, λίγες ώρες αφότου οι ένορκοι δικαστηρίου του Κολοράντο την έκριναν ένοχη. Σύμφωνα με την καταδικαστική απόφαση, τον Ιανουάριο του 2020 η Στάουτς μαχαίρωσε 18 φορές τον 11χρονο θετό της γιο Γκάνον Στάουτς στο σπίτι τους στην κομητεία Ελ Πάσο του Κολοράντο.

Δεν περιορίστηκε σε αυτό, αλλά τον χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι, πριν τον πυροβολήσει σε αυτό εξ επαφής, με τον εισαγγελέα να λέει ότι ο πυροβολισμός «εξαφάνισε» το κεφάλι του παιδιού.

Στη συνέχεια η Στάουτς έβαλε το κατακρεουργημένο πτώμα του αγοριού σε μια βαλίτσα και το έκρυψε κοντά στο σπίτι της. Eτρεξε να ενοικιάσει ένα βανάκι με το οποίο μετέφερε τη βαλίτσα στην πολιτεία της Φλόριντα και την πέταξε από μια γέφυρα στην Πενσακόλα. Χρειάστηκε να περάσουν τρεις μήνες πριν εντοπιστεί το πτώμα του 11χρονου.

Όπως έδειξε η έρευνα του ηλεκτρονικού υπολογιστή της, η Στάουτς είχε κάνει αναζήτηση στο «ψαχτήρι» της Google με τη φράση «Μισώ τον θετό μου γιο». Από την ανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι μισούσε το παιδί του συζύγου της, επειδή ένιωθε σαν babysitter πολυτελείας.

πηγή newsbreak.gr

 

Back to top button