breaking newsΕλλάδα

Επιχείρηση συγκάλυψης της δολοφονίας Κατσίφα: Συνέρραψαν τα τραύματα και έπλυναν τη σορό – Οι Αλβανοί εκτελεστές σβήνουν τα ίχνη τους

 

Την στιγμή που οι αποκαλύψεις πίσω από τη προβοκατόρικη δολοφονία του ήρωα Κατσίφα συνεχίζονται, οι αλβανικές αρχές και οι δολοφόνοι που τις στελεχώνουν, φρόντισαν να σβήσουν τα ίχνη τους από τη σορό του εθνομάρτυρα, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση συγκάλυψης της δολοφονίας του.

Η RENEA είχαν προφανώς εντολή από ανώτερους να δολοφονήσουν τον Κ. Κατσίφα και τώρα τρέχουν να «κουκουλώσουν” το έγκλημά τους, επιτρέποντας σε Έλληνα ιατροδικαστή να μελετήσει τη σορό για μόλις πέντε λεπτά.

Κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να ρίξει φως στις συνθήκες δολοφονίας του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα μέσω της ιατροδικαστικής εξέτασης από Ελληνα ιατροδικαστή, φρόντισαν να εξαφανίσουν οι αλβανικές αρχές.

Ο Ελληνας ιατροδικαστής κ.Θ.Βουγουκλάκης είδε τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα για μόλις πέντε λεπτά. Το μόνο που πρόλαβε να διαπιστώσει ήταν ότι τα τραύματα έχουν συρραφεί και το πτώμα έχει πλυθεί.

Οι δύο αυτές κινήσεις έχουν εξαφανίσει σημαντικά στοιχεία που θα μπορούσε να εντοπίσει ο ιατροδικαστής. Τα νέα δεδομένα έκανε γνωστά ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος.

Όπως είπε ο κ.Γιοβανόπουλος η σορός φέρει δύο διαμπερή τραύματα στο θώρακα, στην καρδιά. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν φαίνεται να πυροβολήθηκε εξ επαφής, ωστόσο, τα τραύματα έχουν συρραφεί και το πτώμα έχει πλυθεί.

«Μας επετράπη να το δούμε μόνο για πέντε λεπτά», είπε ο κ.Γιοβανόπουλος και απαντώντας σε σχετική ερώτηση ήταν κατηγορηματικός ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν έφερε τραύματα στα πόδια, πράγμα που θα ήταν ένδειξη ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί θα είχαν κάνει προσπάθεια να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν, αντί να τον σκοτώσουν.

Οι διαπιστώσεις αυτές έρχονται μετά την πολύωρη προσπάθεια των αλβανικών αρχών να μην επιτρέψουν καν να εξεταστεί η σορός του ομογενούς από Ελληνα ιατροδικαστή, όπως ευθύς εξαρχής ζητούσε η οικογένεια Κατσίφα.

Χρειάστηκε διπλωματική παρέμβαση για να επιτραπεί η εξέταση από τον Έλληνα ιατροδικαστή, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ωστόσο, επί της ουσίας την απαγόρευσαν de facto αφού συνέραψαν τα τραύματα και έπλυναν τη σορό.

Η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη. Ανοίγουν στόματα πλέον και ξεκαθαρίζουν το θολό τοπίο. Τα Τίρανα είχαν βάλει στο στόχο από καιρό τον Κ. Κατσίφα, τον σύγχρονα νεομάρτυρα, που παρέδωσε την ψυχή του για την Ελλάδα.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, ο πρόεδρος των Χειμαρριωτών Σπ. Κούτουλας, προχώρησε σε μια νέα συγκλονιστική αποκάλυψη, που αποδεικνύει ξεκάθαρα, ότι τα μέλη της RENEA ήταν σε διατεταγμένη αποστολή εκ των άνωθεν για την εξόντωση του Κ.Κατσίφα.

Ο πρόεδρος των Χειμαρριωτών ανέφερε ότι ο Κωνσταντίνος είχε προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές τις προηγούμενες ημέρες, με κύριο θέμα τον σημαιοστολισμό του χωριού ενόψει της επετείου του 1940.

Τους ενοχλούσε σφόδρα φαίνεται τους Αλβανούς ο μαζικός σημαιοστολισμός του χωριού και πιο πολύ τους ενοχλούσε η μεγάλη ελληνική σημαία που αναρτούσε κάθε χρόνο ο Κ.Κατσίφας με την επιγραφή ”αυτή η γη είναι ελληνική”.

Το περιστατικό που πυροδότησε τα γεγονότα που είχαν κατάληξη την δολοφονία του Έλληνα πολίτη, ξεκίνησε σύμφωνα με το Κ.Κούτουλα όταν απειλήθηκε με όπλο ο Κ. Κατσίφας από αστυνομικό.

 

 

.pentapostagma.gr

Back to top button