breaking newsΔιεθνή

Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα έβαλε φωτιά στο σπίτι της και έκαψε τα τέσσερα παιδιά της – Ήταν σε διαμάχη με τους πατέρες τους

 

«Αυτή είναι η καλύτερή μου στιγμή» έγραψε σε σημείωμα

Νεκρά από την πυρκαγιά που έβαλε η ίδια τους η μητέρα εντοπίστηκαν τέσσερα παιδιά στο σπίτι τους στο Μιζούρι των ΗΠΑ. Από τη φωτιά δεν γλίτωσε ούτε η ίδια. Η αστυνομία της κομητείας του Σεντ Λούις ανακοίνωσε την Τετάρτη τον θάνατο της μητέρας, των δύο δίδυμων κοριτσιών ηλικίας 9 ετών, και των δύο ακόμα παιδιών της, 5 και 2 ετών αντίστοιχα.

Ο λόγος που έβαλε τη φωτιά η μάνα ήταν η διαμάχη με τους πατέρες των παιδιών. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από ένα στρώμα. Οι πυροσβέστες κλήθηκαν σε ένα σπίτι στο Φέργκιουσον στις 4:23 τα ξημερώματα της Δευτέρας και βρήκαν το κτίριο τυλιγμένο στις φλόγες. Η Tracy Panus είπε ότι τα πέντε άτομα που έχασαν τη ζωή τους βρέθηκαν μέσα στο σπίτι. Ο γείτονας, Jerry McClure, είπε ότι ξύπνησε και είδε φλόγες. Κάλεσε το 911 και πήγε με έναν άλλο γείτονα στο σπίτι, όπου βρήκαν τη νότια πλευρά του σπιτιού στις φλόγες.

Η αστυνομία αναφέρει πως βρέθηκε ένα σημείωμα στο οποίο η μητέρα έγραφε τις προθέσεις της να αφαιρέσει τη ζωή της και των παιδιών της.

Ώρες προτού βάλει τη φωτιά η Προύσνερ είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook με φωτογραφία της ίδιας με τα παιδιά της στην οποία έγραφε: «Όλα μου τα παιδιά κοιμούνται ήρεμα στα κρεβάτια τους. Γνωρίζω ότι αγαπιούνται τόσο πολύ που θα έκανα τα πάντα γι’ αυτά. Αυτή είναι η καλύτερή μου στιγμή».

Οι πατέρες των τεσσάρων παιδιών σε κοινή τους ανακοίνωση ανέφεραν ότι «έχουμε επικεντρωθεί στο να τιμήσουμε τις ζωές των τεσσάρων θαυμάσιων παιδιών μας και σχεδιάζουμε να το κάνουμε μαζί».

PrimeNews.

Back to top button