breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ερxεται πόvoς σε όσoυς εξαvάγκασαν αvθρώπoυς vα εμβoλιαστoύν, λεvε οι Aυστραλoi δικnγoρoι…

 

Αυστραλοί δικηγόροι, κατέθεσαν υπομνήματα, απο ένορκες καταθέσεις που περιλαμβάνουν δεκάδες αξιολογημένες και προεκτυπωμένες μελέτες σχετικά με τις βλάβες που προκαλούνται από τα εμβόλια για τον COVID, ζητώντας επειγόντως μια ημερομηνία ακρόασης. Μπορείτε να δείτε το βίντεο με τις καταθέσεις και τα αντίγραφα των δικαστικών υποβολών εδώ.

Η AVN πιστεύει ότι η Αυστραλιανή Κυβέρνηση ενήργησε σε αντίθεση με τις επιταγές της Αρχής της Προφύλαξης, αποτυγχάνοντας στο καθήκον της περίθαλψης, όχι απλώς διανέμοντας και συνιστώντας, αλλά επιβάλλοντας στους Αυστραλούς να κάνουν αυτήν την ιατρική πράξη. Δεν υπάρχει ενημερωμένη συναίνεση όταν τα προς το ζην και η ικανότητα κάποιου να ταΐσει τα παιδιά του είναι σε κίνδυνο.

«Τις τελευταίες δεκαετίες, κατά μέσο όρο 2,4 άνθρωποι πέθαναν και περίπου 3.500 τραυματισμοί αναφέρθηκαν τον χρόνο από όλα τα συμβατικά αδειοδοτημένα εμβόλια», είπε Barrister Julian Gillespie, συγγραφέας της αρχικής έκθεσης. Ωστόσο, σε λιγότερο από 12 μήνες από τότε που ξεκίνησαν οι ενέσεις για τον COVID, έχουν αναφερθεί 755 θάνατοι και 104.236 τραυματισμοί .

Ο δικηγόρος Julian Gillespie στο παρακάτω βίντεο, ισχυρίζεται πως έρχεται “πόνος” καθώς οι ασθενείς έχουν το δικαίωμα να προβούν νομικά και να απαιτήσουν αποζημιώσεις απο τους γιατρούς και το ιατρικό προσωπικό που τους εμβολίασαν. Με την σειρά τους οι γιατροί μπορούν να μηνύσουν το Apra και το δημόσιο συμβούλιο που τους εξανάγκασε να παραβλέψουν τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας τους.

 

πηγη

Back to top button