Διεθνή

Ιατρική εκτίμηση: Η παραλλαγή της Μποτσουάνα Όμικρον μπορεί να επικρατήσει αντί της Δέλτα, έχει 50 σπάνιες μεταλλάξεις, οι 32 εντός της πρωτεΐνης Spike που σημαίνει υπερμεταδοτικότητα κι ότι δύναται να διαφεύγει της ανοσολογικής προστασίας εμβολίων!!

 Γιατρός χειρούργος: Η παραλλαγή της Μποτσουάνα Όμικρον μπορεί να επικρατήσει αντί της Δέλτα, έχει 50 σπάνιες μεταλλάξεις, οι 32 εντός της πρωτεΐνης Spike που σημαίνει υπερμεταδοτικότητα κι ότι δύναται να διαφεύγει της ανοσολογικής προστασίας εμβολίων!!

O Guy-André Pelouze γιατρός χειρουργός στο Perpignan Γαλλίας για τη νέα παραλλαγή ‘Ομικρον της Μποτσουάνα-Νότιας Αφρικής: μια νέα παραλλαγή γρήγορα ταυτοποιημένη και καταλογοποιημένη ως ανησυχητική αναδείχθηκε στη Νότια Αφρική. Τίποτα δεν είναι ενοχλητικό από αυτήν αλλά ο κίνδυνος είναι παρών λόγω κυρίως της ικανότητάς της να υπερβεί την Delta ( δηλ. να γίνει κυρίαρχη και να επικρατήσει). Αυτή η παραλλαγή έχει 50 μεταλλάξεις πολύ ασυνήθιστες εκ των οποίων οι 32 εντός της πρωτεΐνης Spike, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσε να διαφύγει από την ανοσολογική προστασία που παρέχουν τα εμβόλια και να εξαπλωθεί ταχύτερα από τη Delta ( δηλ. υπερμεταδοτικότητα),αν και κανένα οριστικό δεδομένο δεν είναι ακόμη διαθέσιμο εκτός από αυτή την πιο μεγάλη υπερμεταδοτικότητα. atlantico 27/11/21

dimpenews.com

Back to top button