breaking newsΔιεθνή

Στρατnγoς Mark Miley: Αv xάσoυμε στnv Oυκραviα θα…ΠΕlΝΑΣOΥΜΕ!

Αυτη ειναι η αληθεια….

Θα καταστραφει το δολαριο τους, που τυπωνουν οσα γουσταρουν, χωρις να υπαρχει αντικρυσμα και θα πεσει πεινα! ! !

Για πρώτη φορά οι ΗΠΑ παραδέχονται την πραγματική αιτία της ουκρανικής σύγκρουσης.

Ο αρχηγός του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου στρατηγός Mark Miley παραδέχτηκε δημόσια ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι υπαρξιακής φύσεως για τις ΗΠΑ αφού όπως είπε χαρακτηριστικά «Εάν η Ουκρανία πέσει, το διεθνές σύστημα που δημιουργήθηκε 80 χρόνια πριν και μετά το τέλος του Β’ ΠΠ, θα καταρρεύσει».

Είναι η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ παραδέχονται τον πραγματικό σκοπό για τον οποίο προκάλεσαν την σύγκρουση στην Ουκρανία και σκοπεύουν να την συνεχίσουν μέχρι τον «τελευταίο Ουκρανό» (και μισθοφόρο καθώς στέλνουν χιλιάδες από όλα τα δυτικά κράτη).

Εάν μετά από τόσο μεγάλη στρατιωτική και οικονομική βοήθεια και την αποστολή δεκάδων χιλιάδων πρώην στρατιωτικών ως μισθοφόρων στην Ουκρανία οι ΗΠΑ δεν καταφέρουν να κάνουν την Ρωσία να χάσει τον πόλεμο, αυτό θα ισοδυναμεί με στρατηγική ήττα των Αμερικανών με πλανητικές συνέπειες.

Οι Αμερικανοί θα φανούν απέναντι στους Ρώσους «λίγοι» και «αδύναμοι».

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος αυτής της σύγκρουσης που έχει στοιχίσει τις ζωές σε χιλιάδες ανθρώπους από όλες τις πλευρές και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε παγκόσμια σύγκρουση.

Οι Αμερικανοί χρησιμοποιώντας και την δεσπόζουσα θέση τους στο ΝΑΤΟ έχουν στρέψει δεκάδες δυτικές χώρες κατά της Ρωσίας και επιχειρούν σε μία άνιση σύγκρουση «να την κάνουν να χάσει».

  Χωρίς ρεύμα η Ουκρανία μετά το ρωσικό σφυροκόπημα

Αν δεν υπήρχε αυτή η συνολική στήριξη προς τα αμερικανικά συμφέροντα και οι ΗΠΑ ήταν μόνες τους να υποστηρίζουν το Κίεβο ενάντια στους Ρώσους, ο πόλεμος αυτός θα είχε τελειώσει προ πολλού.

Οι Αμερικανοί αρνούνται να δεχτούν ένα πολυπολικό σύστημα. Θέλουν την διατήρηση της κατάστασης όπως διαμορφώθηκε το 1991 με την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, με την ύπαρξη μίας μόνο υπερδύναμης.

Όμως «nothing lasts forever» όπως λένε και οι ίδιοι οι Αγγλοσάξονες.

 

πηγη

Back to top button