Διεθνή

Σχόλιο του Dr. Michael Yeadon για τη χαλάρωση των μέτρων στη Μ. Βρετανία


Αγαπητοί φίλοι,
Σας παρακαλώ, μη βιάζεστε να πανηγυρίσετε.

Με ενθαρρύνει πολύ η υποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλες σημαντικές αλλαγές τις τελευταίες ημέρες, συμπεριλαμβανομένης της συγγνώμης από την εφημερίδα της Δανίας.

Δεν έχουν τελειώσει. Δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να ξεπλυθούν τα τρισεκατομμύρια που έχουν επενδυθεί στον έλεγχο.

Παρακαλώ ελέγξτε την αρχική σελίδα αυτού του “εγγράφου σχεδιασμού σεναρίου”, που ονομάζεται πανδημία SPARS, 2025-28.

Προδίδονται από τόσο νωρίς αναφερόμενοι στη “χρήση ιατρικών αντιμέτρων που χρησιμοποιούνται συχνά για την αντιμετώπιση παγκόσμιων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης… συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων…”

Όχι. Όχι, αυτό δεν ισχύει. 

1. Ποτέ δεν είχαμε “παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης”. Αυτά υπάρχουν μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας και σε ασκήσεις εγκληματικού σχεδιασμού.

2. ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιούσαμε εμβόλια για να ελέγξουμε κάποια επιδημία που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Προφανώς όχι, επειδή χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να αναπτυχθούν από τη διάρκεια οποιασδήποτε ξαφνικής έκτακτης ανάγκης.

3. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι εστιάζουν στην “παραπληροφόρηση”, τονίζοντας τις ανησυχίες των ανθρώπων για τα εμβόλια. Έχουμε καταλάβει τι κάνουν. 

Θα επιστρέψουν.

Νομίζω ότι θα χρειαστεί η σύλληψη των Boris Johnson, Neil Ferguson, Raine, Van Tam, Whitty, Farrar & Vallance (μόνο για αρχή) και μια ποινική δίωξη για συνωμοσία, που θα επαναληφθεί σε πολλές δημοκρατίες, για να επιβληθεί μια αλλαγή στο σχέδιο.

Διαφορετικά, θα τρώμε πάλι μάσκες μέσα σε λίγα χρόνια, αν όχι νωρίτερα.

Με τις καλύτερες ευχές μου,
Mike

Πηγή:  https://t.me/robinmg/14340

19 Ιανουαρίου 2022, ο Μπόρις Τζόνσον ανακοινώνει τη χαλάρωση των “μέτρων αντιμετώπισης της COVID-19” στη Μ. Βρετανία.


Τα Μαντάτα Από Έξω είναι, και θα παραμείνει, μια ερασιτεχνική προσπάθεια ενημέρωσης, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς προώθηση προϊόντων. Αν θέλετε να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια, μπορείτε να το κάνετε εδώ: https://www.buymeacoffee.com/mandata.apoekso 

Back to top button