Διεθνή

Το Ισραήλ είναι το μόνο έθνος στον κόσμο που σκότωσε το Θεό του και Θεό ημών στα νήπια θα κολώσει ; Τέτοιος θα είναι και ο ψευδο-Μεσσίας τους!!! Ιδού ο Αντίχριστος έρχεται εν τω μέσω των βομβών ..! Περιμένοντας τον Αντίχριστο….. Περιμένοντας τους βαρβάρους!

Το Ισραήλ είναι το μόνο έθνος στον κόσμο που σκότωσε το Θεό του και Θεό ημών στα νήπια θα κολώσει ; Τέτοιος θα είναι και ο ψευδο-Μεσσίας τους!!! Ιδού ο Αντίχριστος έρχεται εν τω μέσω των βομβών …

2 κοριτσάκια…. 2 αρνάκια του Θεού

κι ένα μόλις 5 μηνών… που δεν πρόλαβε να πει την πρώτη λέξη και του έκλεισαν το στόμα δια παντός

Το Ισραήλ είναι το μόνο έθνος στον κόσμο που σκότωσε το Θεό του και Θεό ημών στα νήπια θα κολώσει .… χιλιάδες παιδιά σκοτώθηκαν στο σαφάρι παιδιών που διοργάνωσε η Δύση ( ή μάλλον τα άδυτα της Δύσης/Δύησης) με πρωτοπαλίκαρο το Νετανιάχου. Χιλιάδες άλλα θα παραμείνουν αγνοούμενα κάτω από τα ντουβάρια θάφτηκαν ζωντανά στο ικρίωμα της απανθρωπότητας τη Γάζα.. στο βωμό του … ψευδοΜεσσία τους ..

τέτοιος θα είναι και ο Μεσσίας τους.. Από τους καρπούς γνωρίζεται το δέντρο …

15500 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν , εκ των οποίων το 75%-80% είναι παιδιά και γυναίκες. Χιλιάδες κυρίως γυναικόπαιδα αγνοούνται κάτω από ερείπια..

άλλοι 700 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν χθες στη Γάζα

Περιμένοντας τον Αντίχριστο….. Περιμένοντας τους βαρβάρους

Ιδού ο Αντίχριστος έρχεται εν τω μέσω των βομβών …και δικός του ο δούλος ον ευρήσει σφραγισμένο με ατομισμό, απονιά, σκληροκαρδία, ρατσισμό, μισαλλοδοξία, υπεροψία…!

dimpenews.com

Back to top button