breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

«VICTORIA SECRET» ΣΟΟΥ ΜΕ 5ΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια εξαιρετικά ανησυχητική παράσταση εσωρούχων της Victoria Secret στιλ με 5-ετών παιδιά αναδεικνύει τις προσπάθειες για την εξομάλυνση της παιδοφιλίας στο mainstream.

Το πρόσφατο κίνημα μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την ποπ κουλτούρα του Χόλιγουντ είναι μια αδιαμφισβήτητη ατζέντα για την ομαλοποίηση της παιδεραστίας και της σεξουαλικοποίησης των παιδιών.

Το τελευταίο παράδειγμα αυτής της αυξανόμενης τάσης στα mainstream media είναι ένα show μόδας που πολλοί πιστεύουν ότι έχει περάσει τη γραμμή – με μικρά κορίτσια που φαίνονται νεαρά ως πέντε χρονών και ντυμένα με στυλ Victoria’s Secret. 

Η επίδειξη, που πραγματοποιήθηκε σε εμπορικό κέντρο της Κίνας, αποκάλυψε συγκλονιστικές εικόνες νεαρών κοριτσιών που φορούσαν μόνο εσώρουχα, φτερά κοστουμιών και καλύμματα κεφαλής. Αυτό ακολουθεί την έντονη διαμάχη της Kim Kardashian τον περασμένο μήνα, αφού δημοσίευσε φωτογραφίες της γραμμής των νέων παιδιών της, τα οποία περιελάμβαναν ένα μπικίνι και ένα φόρεμα δαντέλας.

«Δεν ντύνω την 4χρονη κόρη μου σε φόρεμα από δαντέλα λεοπάρδαλης με Kim Kardashian-Kids-Line», απάντησε ένας απογοητευμένος γονέας.

Αυτό που βλέπετε ως τόπο συνομιλίας είναι απλώς η πρόσφατη εκδήλωση αυτού που είναι αναμφισβήτητα μια ταπεινωτική ατζέντα στην επικρατούσα ποπ κουλτούρα, προκειμένου να εξομαλύνει και να επιβάλει την αποδοχή της παιδεραστίας από το κοινό.

 κουλτούρα για την εξομάλυνση της παιδεραστίας:

Στη σημερινή εποχή πολιτικής ορθότητας κάποιες σέκτες της κοινωνίας δεν γνωρίζουν όρια, πόσο μακριά θα φτάσουν, για να κερδίσουν-εξαναγκάσουν την αποδοχή, μην προσβάλλοντας άλλους.

Σε μια εξαιρετική περίπτωση στην οποία επιβάλλεται τέτοια πολιτική ορθότητα, το περιοδικό Salon υπονοεί ότι η κοινωνία πρέπει να αποδεχτεί τους παιδόφιλους.  

Σε δυο ξεχωριστά άρθρα σχετίζει τους παιδόφιλους με «εναλλακτική σεξουαλική προτίμηση» και προτείνει η κοινωνία πρέπει να αποδεχτεί αυτές τις διαφορές, σημειώνοντας ότι αυτοί οι «ταλαίπωροι» άντρες έχουν απλώς παρεξηγηθεί.

Το άρθρο και το βίντεο στο Salon ασχολούνται με παιδόφιλους, που καλούνται ως «μη παρεξηγημένοι». Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι δέχονται ότι ελκύονται σεξουαλικά από τα παιδιά, αλλά λένε ότι ποτέ δεν ανταποκρίνονται σε αυτό.

Σε ένα άρθρο του Salon παραδέχτηκε παρόλα αυτά ο Todd Nickerson, ότι έψαχνε με όρεξη δουλειά ως μπέιμπισιτερ και παρατήρησε ότι «ερωτεύτηκε» ένα πεντάχρονο το οποίο φρόντιζε.

Τα κύρια μέσα ενημέρωσης εργάζονται με επιμέλεια για να αλλάξουν και να διαμορφώσουν τις αντιλήψεις και τις αξίες μας. Φαίνεται σαφές ότι οι προπαγανδιστές προσπαθούν να αναπτύξουν μια κοινωνία που δέχεται την παιδεραστία ως κανονικοποιημένη συμπεριφορά.

Τόσο ο Elijah Wood όσο και ο Corey Feldman συζήτησαν δημόσια το Χόλιγουντ ως παιδόφιλο σπήλαιο.

Είναι σαφώς ένα σημάδι της εποχής που οι New York Times ξοδεύουν περισσότερο χρόνο για να βρουν δικαιολογίες για παιδεραστία παρά για να υπερασπιστούν αθώα παιδιά!

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο κ. Thompson, Διευθύνων Σύμβουλος της New York Times, συμμετείχε στην κάλυψη των περιπτώσεων που αφορούσαν τον βρετανό παιδικό βιαστή Jimmy Saville, ο οποίος βίασε μέχρι 500 παιδιά για την σκληρή του καριέρα, προστατεύοντας ταυτόχρονα τους μεγιστάνες των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η επαίσχυντη ατζέντα, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε ότι ένα τεράστιο δαχτυλίδι παιδεραστίας είχε συλληφθεί στη Νορβηγία, προκάλεσε σε πολλά  mainstream μέσα δημοσιευμένες εκθέσεις – συμπεριλαμβανομένης της Washington Post, το ABC News και The New York Times.

Δράσεις όπως αυτές οδηγούν σε αυτό ακριβώς που είναι η ατζέντα αυτών των μεγάλων εταιρειών μέσων ενημέρωσης που εμπλέκονται σε τέτοιες ενέργειες.

 

Taiwanese actress dresses her daughter as a lingerie model

This Girl Is Only 2 Years Old, But Many Model Agencies Are Already Hunting For Her

Lê Khánh An@ Asian Kids Fashion Week 2019

KK CHILDREN – VIETNAM| ASIAN KIDS FASHION WEEK 2018

Back to top button