breaking newsΔιεθνή

«Είμαστε σε κατάσταση ΠΟΛΕΜΟΥ»!!! Κραυγή απόγνωσης στην Γερμανία που βλέπει έτοιμο τον «ΡΩΣΙΚΟ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ»

 

Ο Wolfgang Bittner είναι Γερμανός συγγραφέας και πολιτικός διανοούμενος!

Ανήκει στην κατηγορία των Γερμανών, που, όπως αναφέρουν στην Μόσχα, έχει επίγνωση της ιστορίας και της κρισιμότητας των όσων γίνονται!!!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, στο πλαίσιο της διαδικτυακής διάσκεψης «The Age of Reason or the Extinction of Mankind» που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Schiller: «Είμαστε σε κατάσταση πολέμου».

Μένει να φανεί, αν ο πόλεμος αυτός θα φουντώσει ή αν θα αποφασίσουν αρχικά «παγκόσμια ειρήνη» στρατηγικής σημασίας. Πάντως ο δρόμος για ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ είναι ορθάνοιχτος και οι συνθήκες ευνοϊκές για αυτό.

Όπως τονίζει, μεταξύ άλλων, ο Bittner:

«Αυτή ήταν η αρχή μιας σκόπιμης σύγκρουσης στην οποία η Γερμανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση παρασύρθηκαν όλο και περισσότερο. Η προσφορά συνεργασίας του Πούτιν από το 2001, όταν έκανε εκστρατεία για έναν κοινό οικονομικό χώρο από το Βλαδιβοστόκ στην Λισαβόνα στην αξιομνημόνευτη ομιλία του στη γερμανική Bundestag, έχει ξεχαστεί εδώ και καιρό. Οι ΗΠΑ το απέτρεψαν. Μετά το πραξικόπημα που ξεκίνησαν, κατέλαβαν εν ψυχρώ την Ουκρανία και έβαλαν φωτιά στο κατώφλι της Ρωσίας.

Το Κίεβο αγνόησε τη Συμφωνία του Μινσκ, τα νόμιμα αιτήματα της Ρωσίας για εγγυήσεις ασφαλείας έμειναν αναπάντητα και στα μέσα Φεβρουαρίου 2022 οι επιθέσεις στις Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ κλιμακώθηκαν. Ως αποτέλεσμα, στις 24 Φεβρουαρίου 2022, τα ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Ουκρανία. Το αποτέλεσμα ήταν μια κατακραυγή από τις λεγόμενες δυτικές αξίες με γιγαντιαία πολεμική προπαγάνδα, συνοδευόμενη από εκτεταμένες παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία. Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ άρχισαν να διεξάγουν έναν κρυφό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας με τη βοήθεια της εργαλειοποιημένης Ουκρανίας.

Εν τω μεταξύ, το ρολόι της καταστροφής δείχνει 90 δευτερόλεπτα έως τα μεσάνυχτα. Παρόλα αυτά, υποταγμένοι, ιδεολογικοποιημένοι πολιτικοί στην Ευρωπαϊκή Ένωση ακολουθούν τις οδηγίες της Ουάσιγκτον εις βάρος των χωρών τους. Τόσο η Γερμανία, ως υποτιθέμενη ηγετική ευρωπαϊκή δύναμη, όσο και η ΕΕ, με την Πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία ανήλθε στην εξουσία ως αποτέλεσμα συγκεκριμένων χειρισμών, συμβάλλουν στην επιδείνωση της κατάστασης.

(…)

Είναι σαφές ότι η δυτική συμμαχία υπό τις ΗΠΑ σκοπεύει να νικήσει τη Ρωσία με κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή της.

(…)

Είναι ιδιαίτερα τραγικό το γεγονός ότι η Γερμανία αφήνει τον εαυτό της να τοποθετηθεί εναντίον της Ρωσίας για τρίτη φορά. Αυτό συνέβη στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και συμβαίνει ξανά τώρα. Με την άνευ όρων παράδοση το 1945, η Γερμανία έπεσε ολοκληρωτικά στα χέρια των ΗΠΑ, οι οποίες ακολουθούν μια μακροπρόθεσμη στρατηγική για πάνω από έναν αιώνα, η οποία χρησιμεύει κυρίως στην αποτροπή της συνεργασίας μεταξύ Γερμανίας και Ρωσίας.

Τώρα η Γερμανία χρησιμοποιείται ως αιχμή του δόρατος εναντίον της Ρωσίας, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα εναντίον της Κίνας. Οι ΗΠΑ (σ.σ. Βαθύ Κράτος των διεθνιστών) θέλουν να χρησιμοποιήσουν όλη τους τη δύναμη για να διεκδικήσουν την αβάσιμη διεκδίκησή τους για παγκόσμια κυριαρχία, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει μεγάλο πόλεμο.

(…)

Η κυβέρνηση του Βερολίνου εκφοβίστηκε για να παραδώσει άρματα μάχης Leopard, δηλαδή βαριά επιθετικά όπλα, στην Ουκρανία! Τώρα ο ηγεμόνας της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι ζητά μαχητικά αεροσκάφη και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς.

Οι τελευταίες εβδομάδες έδειξαν ότι η προμήθεια τέτοιων όπλων μπορεί μόνο να επιδεινώσει την κατάσταση στην Ουκρανία. Όσο περισσότερα προσφέρει η Δύση, τόσο περισσότερο θα διαρκέσει αυτή η αντιπαράθεση (σ.σ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ).

(…)

Εκτός από την οξεία πυρηνική απειλή, οι συνέπειες της σύγκρουσης που προκάλεσαν οι ΗΠΑ είναι σοβαρές. Η Ρωσία έχει από καιρό αρχίσει να αποσυνδέεται από την Δύση, να ανοίγει νέους δρόμους με νέους εταίρους και να αμύνεται ενάντια στην επιθετική πολιτική των ΗΠΑ. Η Ρωσία δεν είναι μόνη σε αυτό. Περισσότερο από το ήμισυ της ανθρωπότητας δεν θέλει πλέον να ανέχεται τις παράλογες απαιτήσεις και την καταπίεση από τις ΗΠΑ.

Μπορεί να καταγραφεί ότι ο οργανισμός BRICS και ο Οργανισμός Συνεργασίας της Σαγκάης γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Γίνεται δουλειά για ένα οικονομικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα διαφορετικό από το δυτικό, στο οποίο κυριαρχούν οι ΗΠΑ. Μεταξύ άλλων, τίθεται υπό αμφισβήτηση η κυριαρχία του δολαρίου ως κορυφαίου νομίσματος στον κόσμο, κάτι που όμως συνεπάγεται με ακόμα περισσότερες άκρως επικίνδυνες συγκρούσεις. Γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα επιτρέψουν να οδηγηθούν στην χρεοκοπία χωρίς αντίσταση. Έχουν ισχυρή στρατιωτική δύναμη και αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη σε όλες τις μελλοντικές προσπάθειες για έναν πιο ειρηνικό κόσμο. Δύο πυρηνικές δυνάμεις βρίσκονται επί του παρόντος αντιμέτωπες σε έναν πόλεμο αντιπροσώπων που θα μπορούσε να κλιμακωθεί ανά πάσα στιγμή. Μακάρι να το γλιτώσουμε».

 

el.gr

photo freepik
Back to top button