breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ιντιάνα: Μητέρα δύο παιδιών πέθανε μυστηριωδώς σε πτήση – «Ήταν χαρούμενη, υγιής» πριν την τραγωδία

Μητέρα δύο παιδιών από την Ιντιάνα πέθανε ξαφνικά μέσα στο αεροπλάνο με το οποίο επέστρεφε από ταξίδι της στη Δομινικανή Δημοκρατία την περασμένη εβδομάδα. Όσοι την είδαν, είπαν ότι φαινόταν χαρούμενη και υγιής στις διακοπές της. Μάλιστα, η ίδια είχε πει σε φίλη της πρόσφατα ότι «δεν θα άφηνε κανέναν να έχει μια κακή μέρα», σύμφωνα με πληροφορίες της «The Post».

«Από ό,τι έχω δει σε βίντεο, πέρασαν υπέροχα», είπε ο Chris Volz την Τρίτη για τον τραγικό θάνατο της αδερφής του, Stefanie Smith, 41 ετών, που είχε πάει ταξίδι με τον φίλο της και άλλο ένα ζευγάρι. Ο Volz είπε στην «The Post» ότι ούτε ο ίδιος ούτε άλλα μέλη της οικογένειας τους γνώριζαν αν η Smith είχε κάποιο πρόβλημα πριν ταξιδέψει στην Καραϊβική στις 24 Φεβρουαρίου.

Μετά τον αιφνίδιο θάνατό της κατά τη διάρκεια της πτήσης με αεροσκάφος της American Airlines οι δικοί της άνθρωποι έχουν μείνει με αναπάντητα ερωτήματα. Η πτήση άλλαξε πορεία και η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ένα νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά.

Η οικογένεια σχεδιάζει τώρα να στείλει τον δικό της γιατρό στην Καραϊβική, για να πραγματοποιήσει αυτοψία προτού το σώμα της μεταφερθεί πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες για μια τελετή εορτασμού της ζωής. «Υπάρχουν ακόμα πολλές απορίες», είπε ο Volz, ο οποίος, όταν άκουσε για πρώτη φορά την είδηση ​​του θανάτου της αδερφής του από τους γονείς του (την Τετάρτη το βράδυ), «δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είναι αλήθεια, καθώς τα πάντα γύρω του κινούνταν σε αργή κίνηση».

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι ο μόνος. «Όλοι είναι σοκαρισμένοι, απλώς περιμένουν νέα», είπε ο Volz, σημειώνοντας ότι θα του λείπουν τα συνεχή τηλεφωνήματα της αδερφής του, που πάντα ήθελε να επιβεβαιώνει την αγάπη της. Ένας από τους συναδέλφους της Smith έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι πάλευε να δεχτεί τον ξαφνικό θάνατο της φίλης του.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που ένιωσα τέτοια στενοχώρια», έγραψε την Πέμπτη η Kristina Swinney. «Τα νέα σήμερα μας έχουν συντρίψει. Οι μέρες μου στη δουλειά θα αλλάξουν για πάντα», είπε. Η Swinney περιέγραψε τη φίλη της ως «την ενέργεια της δουλειάς» στο Memorial Hospital του South Bend, όπου η Smith ήταν τεχνικός ακτίνων Χ. «Το να κοιτάζω στα αριστερά μου σήμερα, το να σε βλέπω να έφυγες, το να ξέρω ότι δεν θα επιστρέψεις, μου έχει δημιουργήσει ένα χάος, Στεφ», έγραψε. «Είναι κενά και ήσυχα. Η μόνη γαλήνη που έχω είναι να ξέρω πού βρίσκεσαι τώρα».

Η Swinney τις τελευταίες μέρες δημιούργησε έναν διαδικτυακό έρανο για τα παιδιά της Smith, Coen και Macee, τα οποία ο Volz είπε ότι βρίσκονται υπό τη φροντίδα του πατέρα τους και άλλων μελών της οικογένειας. Είπε ότι η κύρια προτεραιότητα της αδερφής του στη ζωή ήταν να φροντίζει τα παιδιά της και η Swinney περιέγραψε τους εφήβους ως «τα πάντα» για τη Smith.

«Έδινε τον καλύτερό της εαυτό κάθε μέρα για εσάς και εργαζόταν, για να σας φροντίσει και να σας προσφέρει», έγραψε, καθώς προσπαθούσε να προωθήσει τον έρανο, ο οποίος έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερα από 72.000 δολάρια για την οικογένεια από το απόγευμα της Τρίτης. «Αυτό το GoFundMe δεν θα απαλύνει τον πόνο σας, αλλά, προχωρώντας μπροστά, να ξέρετε ότι η μαμά σας θα ήθελε να πετύχετε τους στόχους σας και να προσπαθείτε πάντα να είστε οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού σας».

PrimeNews.

Back to top button