breaking newsΕλλάδα

Οι Toυρκοι αλωvιζουν στo Aιγαio, τον Λιγvαδη τov αμoλυσαv και ….ο Mnτσoτακnς εxει τριnμερo ! ! !

Αυτη ειναι η Ελλας των Μητσοτακηδων…

Οι Τούρκοι ανακοινώνουν ότι έκαναν έρευνα και διάσωση στις Κυκλάδες , το θέμα δημοσιοποιείται και κανείς μα κανείς από την κυβέρνηση δεν θεωρεί ότι πρέπει κάτι να πει!!! Λένε ψέματα οι Τούρκοι; Ουδείς από την κυβέρνηση έχει τολμήσει να το διαψεύσει!

Είναι κανονικότητα στο Αιγαίο ,κατά την κυβέρνηση, να έρχονται οι Τούρκοι και να κάνουν έρευνα διάσωση στις Κυκλάδες; Θα πρέπει να μας το πουν και να μας εξηγήσουν το γιατί. 

Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι Τούρκοι για να υπάρξει κάποια αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση; Να κάνουν επιχειρήσεις οι Τούρκοι στο Σούνιο;

Αναμένουμε έστω και μετά από τόσες ώρες κάποια αντίδραση από την Αθήνα. Προς το παρόν το μόνο που λαμβάνουμε από το ΓΕΕΘΑ είναι πλήθος φωτογραφικών στιγμών του Αρχηγού από την επίσκεψη του στις ΗΠΑ! Κι άλλοι Αρχηγοί επισκέφθηκαν τις ΗΠΑ, δεν έκαναν τόση «φασαρία». 

Δεν είναι δυνατόν να θεωρούνται κανονικότητα όλα όσα γίνονται στο Αιγαίο από τους Τούρκους…Ακόμη και σε μια χώρα που θεωρεί …κανονικό ένας καταδικασμένος σε 12 χρόνια κάθειρξη για βιαστές ανηλίκων να αφήνεται ελεύθερος, αμέσως μετά από την ανακοίνωση της ποινής του από το δικαστήριο!

 

πηγη

Back to top button