breaking newsΔιεθνή

Βέλγιο: 45χρονος «έστησε» την κηδεία του για να έρθει πιο κοντά με τους συγγενείς του

Κάτι εντελώς περίεργο και απρόσμενο, τόσο για τους παρισταμένους όσο και τους διαδικτυακούς χρήστες, έκανε ένας 45χρονος Ντέιβιντ Μπέρτεν από το Βέλγιο. Ειδικότερα, σε βίντεο που ανήρτησε στο Tik Tok φαίνεται να έχει στήσει την κηδεία του με σκοπό να δώσει ένα μάθημα στους συγγενείς του οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν νοιάζονται για εκείνον.

Σύμμαχοι στο τραβηγμένο του σχέδιο ήταν οι κόρες και η σύζυγός του.

Μάλιστα, η μία από τις κόρες του ανήρτησε δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία έγραψε «Καλό σου ταξίδι μπαμπά. Δεν θα σταματήσω να σε σκέφτομαι. Γιατί η ζωή να είναι τόσο άδικη; Γιατί εσύ; Ετοιμαζόσουν να γίνεις παππούς και είχες όλη τη ζωή μπροστά σου. Σε αγαπάμε και δεν θα σε ξεχάσουμε».

Η υποτιθέμενη «κηδεία» πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Λιέβη με τους συγγενείς να βλέπουν ξαφνικά τον 45χρονο να εμφανίζεται μπροστά τους, αφού έφτασε με ελικόπτερο.

@el.tiktokeur2Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤❤#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou

♬ son original – Thomas faut

Το εν λόγω βίντεο έλαβε ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια και από τους περισσότερους χαρακτηρίστηκε ως ένα «κακό αστείο». Ο Μπέρτεν εξήγησε ότι «έστησε» την κηδεία του γιατί «έχω δει πράγματα από την οικογένειά μου που με στεναχωρούν. Δεν με καλούν πουθενά και σε τίποτα. Κανείς δεν με συναντά. Μεγαλώσαμε χωριστά. Γι’ αυτό ήθελα να τους δώσω ένα μάθημα και να τους δείξω ότι δεν πρέπει να περιμένεις να πεθάνει κάποιος για να τον συναντήσεις».

πηγή newsbomb.gr

 

Back to top button