breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! Πέθανε ξαφνικά 38χρονος αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη

Εκαβ

Μία ακόμη ξαφνική απώλεια ενός 38χρονου αστυνομικού θρηνεί η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος υπηρετούσε στην Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Τσαϊρίδης, “είναι η τρίτη κατά σειρά ξαφνική απώλεια αστυνομικού της ΓΑΔΘ μέσα σε διάστημα 15 ημερών”.

Το Δ.Σ. της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένειά του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

ην ημέρα που η πόλη της Θεσσαλονίκης φόρεσε τα καλά της και γιορτάζει, η οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. Και ειδικότερα της Θεσσαλονίκης θρηνεί για την ξαφνική και οδυνηρή απώλεια ενός ακόμα εξαίρετου συναδέλφου σε ηλικία μόλις 38 ετών, ο οποίος υπηρετούσε στην Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Το Δ.Σ. της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του.

Καλό Παράδεισο Πέτρο.

Είναι η τρίτη κατά σειρά ξαφνική απώλεια αστυνομικού της ΓΑΔΘ μέσα σε διάστημα 15 ημερών, αφού είχαν προηγηθεί οι αιφνίδιοι θάνατοι άλλων δυο συναδέλφων μας ηλικίας 34 και 50 ετών αντίστοιχα.

Είναι εξόχως ανησυχητικό το γεγονός των ξαφνικών αστυνομικών απωλειών σε τόσο μικρές ηλικίες, οι οποίες δεν θα πρέπει απλά να μας προβληματίσουν, αλλά να μας αφυπνίσουν και να μας οδηγήσουν στην λήψη προληπτικών μέτρων για την υγεία των αστυνομικών.

Αποτελεί επιτακτική ανάγκη, η θέσπιση ετήσιων προληπτικών εξετάσεων για το αστυνομικό προσωπικό.

«Η πρόληψη σώζει ζωές»

Οφείλει λοιπόν το κράτος, η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία να προλαμβάνει και να μας αντιμετωπίζει ως επαγγελματίες εργαζόμενους και όχι ως «αναλώσιμους αριθμούς».

makeleio

Back to top button