Διεθνή

Από τον Άψινθο.. στο Ζελένσκι..και στο όραμα του να γίνει η Ουκρανία το Νέο μεγάλο Ισραήλ. Αν στην Ουκρανία γίνει η ”Νέα Ιερουσαλήμ” γιατί όχι κι ο Τρίτος Ναός;;

Από τον Άψινθο.. στο Ζελένσκι..και στο όραμα του να γίνει η Ουκρανία το Νέο μεγάλο Ισραήλ. Αν στην Ουκρανία γίνει η Νέα Ιερουσαλήμ γιατί όχι κι ο Τρίτος Ναός;;

Όλα ξεκίνησαν με την προαναγγελία της Νέας Εποχής που ουσιαστικά αντικαθιστά τη Νέα Διαθήκη τον μετακαινοδιαθηκικό κόσμο. Koρυφώθηκαν με την ψηφιακή δικτατορία επί κόβιντ και δρομολογούνται από τις εξελίξεις στη ρωσοουκρανική σύρραξη.

Αν η Ουκρανία που έδωσε κι άλλο σημείο είναι ο επιλεγμένος τόπος για το Νέο Ισραήλ κι αφού Νέο Ισραήλ δεν νοείται χωρίς Νέα Ιερουσαλήμ που ήδη στην Ουκρανία προαναγγέλλεται τότε γιατί εκεί να μην δομηθεί ή να μην είναι και ο Τρίτος Ναός;

Β΄Θεσ. 2:4 αυτός που θα αντιτάσσεται και θα υπερυψώνει τον εαυτό του ενάντια σε κάθε έναν που λέγεται θεός ή σέβασμα, ώστε να καθήσει στον ναό τού Θεού ως Θεόςαποδεικνύοντας τον εαυτό του ότι είναι Θεός.

Για τον Χριστιανισμό ο νέος Ισραήλ είναι η εκκλησία και το πλήρωμα αυτής.. Η Νέα Ιερουσαλήμ που υμνείται επανειλημμένα είναι και ή κατ΄εξοχήν η Θεοτόκος ”Φωτίζουφωτίζου ἡ νέα Ἱερουσαλήμ·ἡ γάρ δόξα Κυρίου ἐπί σέ ἀνέτειλε. Χόρευε νῦν καί ἀγάλλου, Σιών, σύ δέ, ἁγνή, τέρπου Θεοτόκε..” Και είναι η Θεοτόκος η Νέα Ιερουσαλήμ γιατί δι αυτής κι εξ αυτής έρχεται ο αεί Ερχόμενος..Το Α και το Ω. Η Νέα Ιερουσαλήμ είναι η Θεοτόκος η χώρα του Αχωρήτου. Αυτή η Νέα Ιερουσαλήμ αυτή και ο Τρίτος Ναός ο αδιανόητος καθώς ο ”ἀχώρητος παντί, πῶς ἐχωρήθη ἐν γαστρί;”.

για εμάς η ιστορία έχει κλείσει και δεν περιμένουμε παρά το πλήρωμα του χρόνου.

όμως υπάρχουν και κάποιοι που αρνήθηκαν την Χριστολογία Σωτηριολογία και Εσχατολογία αυτή και έχουν άλλες πεποιθήσεις και πιέζουν στην εκπλήρωσή τους. Η δήλωση Ζελένσκι είναι η κορύφωση αυτής της σύγκρουσης η πιο Αποκαλυπτική σκηνή. Δεν είναι απλώς μια δήλωση πολιτική αλλά πρωτίστως πνευματική με όλες τις προεκτάσεις και τις ενδεχόμενες ερμηνείες της. Η περίοδος κόβιντ επέβαλε μια νέα τάξη πραγμάτων. Η εξ αποστάσεως έγινε καθημερινότητα. Η τηλεοθόνη νόμος ως τηλεργασία, τηλεκπαίδευση κλπ Εξοικείωσε πέραν όλων των άλλων καινοτομιών κυρίως ψηφιακών που εισήγαγε τον κόσμο με την εξ αποστάσεως δι-επαφή κάτι που διευκολύνει την εκπλήρωση και την προσκύνηση ”της εικόνας του θηρίου”..

΄Ετσι βλέπουμε για πρώτη φορά σε παγκόσμια πρεμιέρα έναν άνθρωπο βέβηλο διεφθαρμένο ως το μεδούλι που εκπροσωπεί τον απόλυτο μηδενισμό την απορρόφηση κάθε ιδεολογικού στίγματος να περιφέρεται ως ο βασιλιάς της ειρήνης μέσω της εικόνας του σε όλα τα κοινοβούλια της γης την ώρα μάλιστα που είναι ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές της σύγκρουσης..ο κύριος ένοχος αυτός που την πυροδότησε με τις πολιτικές του επιλογές.

ήδη μερίδα κυρίως του αραβικού κόσμου σε αναρτήσεις του διαισθάνεται ότι ίσως κάτι αλλάζει στο σχεδιασμό κι αναρωτιέται αν όντως ο Σιωνισμός θα επιχειρήσει ανέγερση Τρίτου Ναού στο Αλ Ακσά ή θα προσανατολιστεί σε κάποιο άλλο μέρος…

το προσκύνημα στο Ζελένσκι συνεχίζεται, μετά τα κοινοβούλια όλης της γης που προσκύνησαν την εικόνα του, σειρά πολιτικών ηγετών της διευθύνουσας Παγκόσμιας Τάξης κάνουν ουρά για προσκύνημα. Μετά την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν που πήγε χθες Κίεβο ήταν η σειρά σήμερα του Μπορίς Τζόνσον και του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας Eduard Heger έπεται συνέχεια…..

”και όποιος προσκυνά το Θηρίο και την εικόνα του θα πιεί από το κρασί της οργής του Θεού” (Αποκ.14,9-10)

Ποιός είναι ο βασιλιάς της ειρήνης Ζελένσκι και ποιο στρατόπεδο εκπροσωπεί..

O Βρετανός Χάρολντ Πίντερ γράφει πως ”οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν απεμπλουτισμένο ουράνιο στον πόλεμο του Κόλπου. Το επίπεδο ραδιενέργειας στο Ιράκ είναι απίστευτα υψηλό. Παιδιά γεννιούνται χωρίς εγκέφαλο,χωρίς μάτια χωρίς γενετικά όργανα…” Οι ΗΠΑ γράφει ευθύνονται για το ”Ανατολικό Τιμόρ 1975 200.000 νεκροί, για μισό εκατομύριο νεκρούς σε Γουατεμάλα, Χιλή, Σαλβαδόορ, Νικαράγουα, Ουρουγουάη, Αργεντινή και Αιτή…. Για πολλά εκατομμύρια νεκρούς σε Βιετνάμ και Λάος ή Καμπότζη. Για την απελπιστική κατάσταση του παλιστινιακού λαού…

Σήμερα ανακάλυψαν τον πόλεμο στη γη και σοκαρίστηκαν… Έχουν διαγράψει το παρελθόν και το παρόν τη Συρία, Ιράκ, Λιβύη, Υεμένη, Γιουγκοσλαβία, Ντονμπάς 2014-22..

Ένας πόλεμος είναι η απόλυτη βαρβαρότητα..είναι επόμενο να υπάρχουν νεκροί εκατέρωθεν να υπάρχουν και άμαχοι..Σίγουρα υπάρχει και σόου και στημένα και επικοινωνιακός πόλεμος και προβοκάτσιες.. Αλλά ο πόλεμος είναι πάντα πόλεμος….

Ο πόλεμος της Ουκρανίας είναι ένας μίνι Παγκόσμιος στα ίδια εδάφη του Δευτέρου.Το διακύβευμα είναι αντίστοιχο. Οι Δυτικοί έφτασαν και πάλι στις πύλες της Μόσχας. Ο αγώνας είναι μάχη για έναν κόσμο που θα παραμείνει κόσμος ως δημιουργία στον πλουραλισμό την διαφορετικότητα του ή θα υποταχθεί στην μονοπολική παγκόσμια ηγεμονία είναι αγώνας ύπαρξης όχι μονάχα της Ρωσίας αλλά της ανθρωπότητας.

όμως

Για να παραφράσω τον Πίντερ ” οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι οι 3000 νεκροί της Ουκρανίας είναι οι μόνοι νεκροί που μετράνε, οι μόνοι νεκροί που έχουν σημασία.Αυτοί είναι οι Ουκρανοί νεκροί. Οι άλλοι νεκροί είναι εξωπραγματικοί,χωρίς καμιά συνέπεια”.

Η Μπούχα και το Κραματόρσκ όσο κι αν υπερεκτιμηθούν ή χειραγωγηθούν όσο και να υπερπροβληθούν είναι αδύνατο να συγκαλύψουν έναν κόσμο κρεματόριο που δημιούργησε και συνεχίζει να δημιουργεί ”η σωστή πλευρά της ιστορίας”.

Αν ανοίξει το το πλάνο έξω από το καδράρισμα υπάρχει μια υδρόγειος που αιμορραγεί από το ”σωστό στρατόπεδο”.

Σήμερα ανακάλυψαν τον πόλεμο να δούμε πότε θ΄ανακαλύψουν … την Αμερική...

Σταύρωσαν Ρώσο στρατιώτη σε σταυρό σε σχήμα Χ και τον έκαψαν ζωντανό αφού τον βασάνισαν.. Μεγαλομάρτυρες στην εποχή του Αντιχρίστου!!! ΠΑΣΧΑ

dimpenews.com

Back to top button