Ελλάδα

Δεv τ αpπαξε μovο ο Ψυxακιας, τα τσεπωσε και ο Tζαvακnς τα 2.238.000 ευpω για να σε πεiσει να εμβoλιαστεiς ! ! ! Eισαγγελεας ακoυει;

Δυο εκατομμύρια εκατον τριάντα οκτώ χιλιάδες ευρω ΤΣΕΠΩΣΕ απο τις Φαρμακομαφίες και τα συνεργαζόμενα Πουλημένα τομάρια της Ιατροπολιτικής Μαφίας και ο Τζανάκης….Λιγες μέρες πριν είδαμε ποσα ΤΣΕΠΩΣΕ και ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.. 759.000 άρπαξε απο ΝΔ και Φαρμακομαφίες ο Βασιλακόπουλος..Μετα εβγαινε στη Tv να σε πείσει να κάνεις την ενεση..

2.138.696.00€ MIZEΣ ΑΠΟ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ASTRAZENECA Η BOEHRINGER Η GlaxoSmithKline ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ !!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ASTRAZENECA Η BOEHRINGER Η GlaxoSmithKline ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ !!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ.

ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ !ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΣΩΝ αντιδρούν στα πολύμηνα lockdown και ΓΙΑ όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν που ελεγε οτι οι αρνητές του ΚΟΡΟΔΑΙΟΥ και οι αντεμβολιαστές μας αφαιρούν το δικαίωμα στη ζωή»

ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ειναι και αυτος άλλος ενας πουλημένος


πηγη 

Back to top button