breaking newsΔιεθνή

Η αυλαία του εγκληματικού καθεστώτος Ζελένσκι θα πέσει επιτέλους..

Ακόμη και το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας παραδέχεται ότι η Ρωσία ετοιμάζεται τώρα να ολοκληρώσει τη στρατιωτική της επιχείρηση στο Ντονμπάς. Η αυλαία του εγκληματικού καθεστώτος Ζελένσκι θα πέσει επιτέλους.. Και μαζί θα πέσει σαν ντόμινο όλο το έγκλημα στον πλανήτη. Μαζί με τα βρώμικα νομίσματα τους.
Πολλές και σημαντικές οι ειδήσεις μας σήμερα. Πάμε να τις δούμε μαζί.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Λαβρόφ ξεκαθαρίζει ότι η ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία θα θέσει τέλος στην παγκόσμια τάξη πραγμάτων που βασίζεται στην υπεροχή των ΗΠΑ. Ο λόγος για το τέλος του ευρωατλαντικού μπλοκ είναι ότι η ένωση ΕΕ-ΗΠΑ δεν υποστηρίζεται πλέον από τις ίδιες τις ΗΠΑ. Το τέλος της εποχής του Ατλαντισμού ξεκίνησε υπό την κυβέρνηση Τραμπ και συνεχίστηκε υπό τη λεγόμενη «κυβέρνηση Μπάιντεν»

Η εκλογική νοθεία του 2020 σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε από κύκλους βαθιάς πολιτείας στην Ουάσιγκτον για να εγκαταστήσουν ξανά έναν Πρόεδρο στον Λευκό Οίκο που χειραγωγήθηκε και κατευθύνθηκε από τους μεγάλους παγκοσμιοποιητικούς κύκλους ισχύος. Πολλές φορές έχουμε δει πώς ο διαχωρισμός των Ηνωμένων Πολιτειών από το ευρωατλαντικό μπλοκ υπό τον Τζο Μπάιντεν δεν υλοποιήθηκε επειδή ο Τζο Μπάιντεν δεν τήρησε τις κατευθυντήριες γραμμές που προορίζονταν για αυτόν.

Η Ρωσία, γνωρίζοντας καλά ότι η Ουάσιγκτον έχει επί του παρόντος έναν αναπληρωτή υπεύθυνο, έχει ξεκινήσει τη στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία για να αντιμετωπίσει το θανατηφόρο πλήγμα του ευρωατλαντικού μπλοκ. Η συμμαχία που σχηματίστηκε πριν από έξι χρόνια από τον Τραμπ και τον Πούτιν επιτυγχάνει τον απώτερο στόχο της να τερματίσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. https://www.rt.com/russia/553674-lavrov-military-operation-us-dominance/

Οι μαύρες τοποθεσίες [DS] θα αποσυναρμολογηθούν και θα κλείσουν. Οι μαύρες τοποθεσίες είναι μυστικές βάσεις, εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις των ΗΠΑ που διευθύνονται από την κοινότητα πληροφοριών εκτός των ΗΠΑ και δεν υπάρχουν επίσημα. Σκεφτείτε τις μυστικές φυλακές βασανιστηρίων στο Ιράκ. Σκεφτείτε τα εργαστήρια βιοόπλων στην Ουκρανία. Αυτός είναι ένας παράτυπος πόλεμος όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Και στη συγκέντρωση του Τραμπ το Σάββατο, μας εστάλη ένα μήνυμα. Έχει να κάνει με τον στρατό.

Αμερικανικά εργαστήρια βιολογικών όπλων και στην Αρμενία! Οι ΗΠΑ(Deep State) είναι σαν ιός. Παντού η χώρα του απόλυτου κακού απλώνει τη δηλητηριώδη προπαγάνδα της και φωλιάζει για να ανατρέψει δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις. Ο Αμερικανός πρέπει να σταματήσει και χάρη στον Πούτιν και τους Κινέζους θα πετύχει και αυτό!! Προφανώς, έχουν πλέον εμφανιστεί πληροφορίες ότι η αυτοκρατορία του κακού χρηματοδοτεί επίσης εργαστήρια βιοόπλων στην Αρμενία. Νεαροί Αρμένιοι μάλιστα διαμαρτύρονται και ζητούν να διεξαχθεί ανεξάρτητη έρευνα σε αρμενικά βιοεργαστήρια. Οι πινακίδες έγραφαν συνθήματα όπως: “Όχι στους ιούς!”, “Όχι στα βιολογικά όπλα!”


Γράφει ο Γιάννης Σπύρου: “Καλησπέρα σας και Πολεμιστές του Φωτός. Ελπίζω να είστε όλοι καλά, πάντα αισιόδοξοι, με τις δονήσεις της Ψυχής σας να βρίσκονται στον ύψιστο βαθμό! Τα δημοσιεύματα για παραπομπή του Μπάιντεν πληθαίνουν. Το σχέδιο «η γέφυρα του Λονδίνου έπεσε» που αφορά τον θάνατο της βασίλισσας, μετά από την διαρροή στον τύπο υπέστη μερικές τροποποιήσεις. Ταυτόχρονα, Η ίδια ανέφερε ότι αισθάνεται πολύ αδύναμη και εξουθενωμένη μετά την κ0ρ0να… Τα δημοσιεύματα πληθαίνουν για να προετοιμάζεται ο κόσμος για το γεγονός.

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Καν μετά από από την άρνηση του ανώτατου δικαστηρίου να προκηρύξει εκλογές, έχασε την πλειοψηφία μετά από πρόταση μομφής της αντιπολίτευσης. Ο ίδιος κατήγγειλε την επέμβαση ξένων παραγόντων, χιλιάδες κόσμου βγήκαν στο δρόμο να διαμαρτυρηθούν και με όλα αυτά διορίστηκε νέος πρωθυπουργός ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού Σαρίφ, ο οποίος θα αποκαταστήσει τις σχέσεις με τις ΗΠΑ. Η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον μετά την αγανάκτηση του κόσμου και την άκομψη παρέμβαση εξωτερικών παραγόντων, λόγω της πολύ φιλικής στάσης του Πακιστάν απέναντι στη Ρωσία.

Ο Σεργκέι Λαβρόφ είπε ότι ο στρατός πρέπει να τελειώσει την «κυριαρχία» της Ουάσιγκτον (βαθύ κράτος) στην παγκόσμια σκηνή. Ο υπουργός Εξωτερικών ανταποκρίθηκε επίσης στις πρόσφατες εκκλήσεις του επικεφαλής πολιτικής της ΕΕ Josep Borrell για μια «στρατιωτική» επίλυση της σύγκρουσης. Σύμφωνα με τον Λαβρόφ, η θέση του Borrell «αλλάζει το παιχνίδι» και αποδεικνύει περαιτέρω την πρόθεση του μπλοκ να χρησιμοποιήσει την Ουκρανία ως «εξέδρα εκτόξευσης» για αντιρωσικές δραστηριότητες και επανέλαβε ότι η Μόσχα δεν θα υποκύψει στις εξωτερικές πιέσεις και θα συνεχίσει με τους δεδηλωμένους στόχους της. ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ.

Το έχουμε αναφέρει όλο το προηγούμενο διάστημα. Άλλωστε δε γίνεται διαφορετικά. Ένας μόνο μπορεί να είναι ο νικητής και τα παίρνει όλα! Ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών ουσιαστικά προειδοποίησε την Σερβία, εκβίασε ουσιαστικά, πως πρέπει να υιοθετήσει την πολιτική της ευρωπαϊκής ένωσης στο ζήτημα της Ουκρανίας εάν θέλει να ικανοποιήσει την φιλοδοξία της να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Επίσης αναφέρεται πως λόγω της στάσης του στο ζήτημα της Ρωσίας, ο Βίκτορ Ορμπάν θα απομονωθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ευρωπαϊκή Ένωση… το όνειρο των ναζί από εκείνα τα χρόνια. Από όλα αυτά φαίνεται η σημασία της νίκης της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία, καθώς θα σηματοδοτήσει την διάλυση αυτού του απολυταρχικού συστήματος της νέας τάξης. Χθες έγινε το πρώτο βήμα και φάνηκε στα λόγια τους, στις αντιδράσεις τους και στις κινήσεις τους πόσο θορυβημένοι και έντρομοι είναι όταν θα συμβεί αυτό!

Από χθες τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, των στημένων καλεσμένων τους και στην Ελλάδα και στη Γαλλία απεύχονται αυτή τη στιγμή και την συγκρίνουν με το σοκ της εκλογής του προέδρου Τραμπ…. Φυσικά είναι σοκ για αυτούς. ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ!

Ο Ελον Μασκ το τελευταίο διάστημα έχει βγει στην επίθεση απέναντι στις εταιρείες τεχνολογίας που εξυπηρετούν τα σχέδια του Βαθέως Κράτους και του παγκόσμιου οικονομικού Φόρουμ δηλώνοντας ότι οι πρακτικές τους είναι ο διάολος ενσαρκωμένος!!! Όσον αφορά το ζήτημα με την απόκτηση των των μετοχών του Twitter, ο ίδιος ενημέρωσε τον διευθύνοντα σύμβουλο ότι δεν προτίθεται να συμμετάσχει στο συμβούλιο, καθιστώντας το έτσι ελεύθερο να μπορεί να αγοράσει πολύ μεγαλύτερα ποσοστά με στόχο την επιθετική εξαγορά του Twitter!! Για να έχει βγει στην επίθεση τόσο δυνατά σημαίνει ότι πλησιάζουμε στις κρίσιμες ώρες!https://www.youtube.com/watch?v=IHLqmt0ycWU

Ο Zero Hedge μας ειδοποιεί πως ξεκινά η επανάσταση των αγαθών συνδεόμενων με νομίσματα!!! Όχι πια τυπωμένο χαρτί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το σάπιο οικονομικό σύστημα!!! Ο Εκόνομιστ εμφάνισε σήμερα ένα δημοσίευμα για την Κίνα με τρεις [Μαύρους Κύκνους], ένας από τους οποίους ταιριάζει απόλυτα με παλιότερο post του Mr Pool. Είμαστε πολύ κοντά στο οικονομικό κραχ!!!Με όλα αυτά σας εύχομαι καλό βράδυ. Η προσευχή είναι πολύ σημαντική. Να προσεύχεστε και να στέλνετε το Φως σας σε όλο τον Κόσμο, ειδικά σε όσους βρίσκονται στην γραμμή των γεγονότων!” Ευχαριστούμε τον Γιάννη.


Ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s έφτασε σε νέο κατώφλι γελοιότητας, υποβαθμίζοντας το ρούβλι και απειλώντας το με «χρεοκοπία». Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς το ρούβλι θα μπορούσε να αποτύχει καθώς είναι ένα κρατικό νόμισμα που εκδίδεται από την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας. Επειδή υπάρχει μια κεντρική τράπεζα που μπορεί να δημιουργήσει χρήματα από τον αέρα, μια αθέτηση πληρωμών είτε για το ίδιο το νόμισμα είτε για το χρέος της χώρας είναι ουσιαστικά αδύνατη. Ο λόγος για αυτό είναι πολύ απλός.

Η δύναμη της δημιουργίας χρημάτων ανήκει σε αυτή τη χώρα. Υπάρχει πραγματικός κίνδυνος χρεοκοπίας για εκείνες τις χώρες της ευρωζώνης που δεν έχουν τη δύναμη να εκδώσουν το ευρώ και βασίζονται στις κεφαλαιαγορές για να διατηρήσουν αυτό το χρηματοπιστωτικό νόμισμα. Μπορεί επίσης να σημειωθεί ότι το ακριβώς αντίθετο ισχύει στις αγορές συναλλάγματος. Το ρούβλι δεν αποδυναμώνεται, αλλά ενισχύεται τόσο έναντι του δολαρίου όσο και έναντι του ευρώ.

Ο διεθνής οικονομικός κόσμος υποφέρει από την ίδια γνωστική ασυμφωνία με την ΕΕ και ολόκληρη τη φιλελεύθερη Δύση. Πιστεύει ότι η πραγματικότητα είναι όπως τη φαντάζεται, ενώ στον πραγματικό κόσμο όλο το πλαίσιο του χρηματοπιστωτικού συστήματος των Ρότσιλντ καταρρέει. https://www.reuters.com/business/sp-cuts-russias-foreign-currency-rating-selective-default-2022-04-09/


Οι ανώνυμοι μαχητές του διαδικτύου, έχουν κατασκευάσει και συνδράμουν στο μεγαλύτερο σύστημα πληροφοριών στην ιστορία. Όλες αυτές οι επακόλουθες ενέργειες και τα retweets καταλήγουν να παράγουν “λύσεις πληροφόρησης ακριβώς στην ώρα” στο μέτωπο της μάχης. Η έκταση της καταστροφής της «βόμβας δεδομένων» μας είναι δύσκολο να υπερεκτιμηθεί. Δεν το έκανε ο στρατός, με όλα τα μέσα, τα όπλα και τις βάσεις δεδομένων του.

Το κάναμε, χρησιμοποιώντας τις πλατφόρμες που παρείχαν και προστάτευαν. Είμαι πεπεισμένος ότι οι anons ήταν ένα μεταφορικό μέρος του παζλ για τη συγκράτηση της κοινωνίας και την αφύπνιση των ανθρώπων, και όχι μια δευτερεύουσα απόσπαση της προσοχής. Χωρίς εμάς θα υπήρχε αιματοχυσία, χάος και εμφύλιος πόλεμος. Επιπλέον, έχουμε τρελάνει τον εχθρό υπερφορτώνοντας τα συστήματα και τις διαδικασίες του, καθιστώντας αδύνατη την αποτελεσματική απάντηση. Συνεχίστε να παλεύετε, τα καλύτερα έρχονται.

Back to top button