Διεθνή

Ο Ρώσικος στρατός σκότωσε Αμερικάνο αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών στη Μαριούπολη!!!! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ρώσικος στρατός σκότωσε τον Αμερικάνο αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών Joseph Clark στο Ντονμπάς και ειδικότερα στη Μαριούπολη σύμφωνα με αναφορές.

Ο υπουργός της Τσετσενικής Δημοκρατίας Akhmed Dudayev ανακοίνωσε την εξουδετέρωση εκπροσώπου των ειδικών υπηρεσιών των ΗΠΑ στο Ντονμπάς.
Οι ειδικές δυνάμεις της Τσετσενίας εξολόθρευσαν έναν αξιωματικό των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ στο Ντονμπάς, αναφέρει ο Dudayev.
Οι ειδικές δυνάμεις της Τσετσενίας εξόντωσαν αξιωματικό των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στο Ντονμπάς – Ντουντάγιεφ (ΒΙΝΤΕΟ) | Ρωσική άνοιξη
Στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων της Τσετσενίας στο Ντονμπάς σκότωσαν έναν υπάλληλο των αμερικανικών ειδικών υπηρεσιών. Το βίντεο με το διαβατήριο του δολοφονημένου Αμερικανού δημοσίευσε ο υπουργός Πληροφοριών και Τύπου της Δημοκρατίας της Τσετσενίας Αχμέντ Ντουντάεφ.

«Αυτή είναι η μοίρα των εκπροσώπων των ειδικών υπηρεσιών των ΗΠΑ που έπεσαν στα χέρια μαχητών της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, οι οποίοι δεν αφήνουν ούτε ένα έγκλημα (κατά του άμαχου πληθυσμού του LDNR) ατιμώρητο!» έγραψε.

dimpenews.com

Back to top button