Ελλάδα

Οxι ρε φiλε, δεν εκαvαv οι Pωσoι τα εγκλnματα πoλεμoυ στnv Mπoυxα…Οι Oυκραvoi τα εκαvαν ! Μnν μας δoυλευoυν τα ΜME….

Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι το έγκλημα πολέμου που σημειώθηκε στην Bucha της Ουκρανίας το διέπραξαν Ουκρανοί, σκότωσαν από εκδίκηση 410 πολίτες που συνεργάστηκαν με τις ρωσικές δυνάμεις και εν συνεχεία σκηνοθέτησαν το δράμα ώστε να φαίνεται ότι υπαίτιοι είναι οι ρώσοι…Τα τελευταία εικοσιτετράωρα… όλος ο πλανήτης ασχολείται με ένα θέμα τις συγκλονιστικές εικόνες και video από την Bucha (προφέρεται Μπούχα ή Μπούκα) μια μικρή πόλη στα δυτικά που απέχει 37 χιλιόμετρα από το Κίεβο την πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Οι εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου ήταν συγκλονιστικές.

Εκατοντάδες πτώματα, συγκεκριμένα 410 πτώματα, βρέθηκαν στους δρόμους της Bucha, μερικοί ήταν δεμένοι πισθάγκωνα οι εικόνες και τα video σοκάρουν ή σε κλειστούς χώρους όπου είχαν δολοφονηθεί.

Οι Ουκρανικές δυνάμεις κατηγορούν την Ρωσία ότι κατά την αποχώρηση από την Bucha εκτέλεσε πολίτες το οποίο θεωρείται έγκλημα πολέμου.

Η Ρωσία αντέδρασε άμεσα τονίζοντας ότι τα πτώματα ήταν ουκρανοί πολίτες που σκότωσαν οι στρατιωτικές δυνάμεις της Ουκρανίας από εκδίκηση και σκηνοθέτησαν αυτό το έγκλημα πολέμου… για να στοχοποιήσουν την Ρωσία.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Δύση σχεδιάζει νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας με αφορμή το σοκ της Bucha.

Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται ότι οι Ουκρανοί μοίραζαν πίτες σε ρώσους στρατιώτες με στόχο να τους δηλητιράσουν και 500 άτομα κατέληξαν στα νοσοκομεία…

Ποια είναι η αλήθεια;

Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι το έγκλημα πολέμου που σημειώθηκε στην Bucha της Ουκρανίας το διέπραξαν Ουκρανοί, σκότωσαν από εκδίκηση πολίτες που συνεργάστηκαν με τις ρωσικές δυνάμεις και εν συνεχεία σκηνοθέτησαν το δράμα ώστε να φαίνεται ότι υπαίτιοι είναι οι ρώσοι.

Ο σκοπός της Ουκρανίας ήταν να ευαισθητοποιήσει την δύση και να κερδίσει περισσότερα από την Δύση.

Το βασικό σενάριο είναι αυτό…

Υπάρχουν κάποιες αποδείξεις

1)Ο δήμαρχος της πόλης Bucha, Anatoly Fedoruk ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις αποσύρθηκαν από την Bucha χωρίς να αναφέρει τις θηριωδίες…

Οι θηριωδίες κατεγράφησαν όταν ο ουκρανικός στρατός που βιντεοσκοπούσε την είσοδο του στην πόλη κατέγραψε τα δεκάδες πτώματα αμάχων.

Το ερώτημα είναι το εξής.

Οι ρωσικές δυνάμεις αποσύρθηκαν από τις 30 Μαρτίου και οι Ουκρανικές δυνάμεις εμφανίστηκαν 4 ημέρες αργότερα.

Επί 4 ημέρες κείτονταν τα πτώματα και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε;

Επί 4 ημέρες γιατί κανείς δεν αντέδρασε;

Γιατί ο Δήμαρχος όταν ανέφερε την απελευθέρωση της πόλης Bucha… δεν έκανε λόγο για αυτές τις κτηνωδίες;

2)Βρέθηκαν άμαχοι που φορούσαν λευκό περιβραχιόνιο το οποίο φορούσαν όσοι συνεργάζονταν για κάποιους λόγους με τις ρωσικές δυνάμεις.

Πως εξηγείται να σκοτώνουν οι ρώσοι, ουκρανούς συνεργάτες;

3)Γιατί σε καμία άλλη περιοχή της Ουκρανίας δεν συνέβη αυτό το ακραία κτηνώδες περιστατικό να κείτονται τα πτώματα στον δρόμο αλλά σημειώθηκε μόνο στην πόλη της Bucha.

4)Ένα τόσο ακραίο και τραγικό γεγονός όπου δολοφόνοι σκότωσαν εν ψυχρώ άοπλους ανθρώπους ποια χώρα θα στοχοποιούσε και ποια χώρα θα ευνοούσε;

Π.χ. η Ρωσία μόνο χαμένη θα έβγαινε εάν ρώσοι στρατιώτες είχαν διαπράξει αυτά τα εγκλήματα

Η Ουκρανία επίσης που είναι αμυνόμενη εμφανώς κερδίζει την αλληλεγγύη της παγκόσμιας κοινής γνώμης…και η δύση εξοργισμένη για το έγκλημα αυτό επιβάλλει περισσότερες κυρώσεις στην Ρωσία.

Όμως φαίνεται ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό το έγκλημα πολέμου να διαπράχθηκε από τους Ουκρανούς…

Όταν εισήλθαν στην πόλη σκότωσαν όσους συνεργάστηκαν με τις ρωσικές δυνάμεις, σκηνοθέτησαν το έγκλημα πολέμου ώστε να φαίνεται ότι το έκαναν οι ρώσοι που αποχωρούσαν από την πόλη.

Εάν αποδειχθεί αυτό θα πρόκειται για ομάδες αδίστακτων δολοφόνων…

Από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών όπου ουκρανοί είχαν συλλάβει ρώσους στρατιώτες και τους πυροβολούσαν είτε στα γόνατα είτε έως ότου ξεψυχήσουν ή όταν σκότωναν ένα ρώσο στρατιώτη τηλεφωνούσαν από το τηλέφωνο του νεκρού τους γονείς του… και ειρωνεύονταν τον νεκρό – ακραία πράξη βεβήλωσης νεκρού – οι ουκρανοί είναι ικανοί για όλα.

Παρουσιάζονται ως οι αμυνόμενοι αλλά από τις πράξεις τους δεν είναι τίποτε λιγότερο από εγκληματίες πολέμου.πηγη 

Back to top button