Διεθνή

Σημεία των καιρών! Ιερέας αυτοκτόνησε με πιστόλι εν ώρα προσευχής στον Ορθόδοξο καθεδρικό Ναό Αγ. Γεωγίου στη Λατάκια στη Συρία!!!

Ο ιερέας, π. George Rafiq Hosh, υπό μυστηριώδεις συνθήκες αυτοκτόνησε αφού αυτοπυροβολήθηκε στον ελληνορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου στη Λατάκια κατά την ώρα προσευχής.

Ειδική πηγή ανέφερε ότι ο πατέρας George Hosh αυτοπυροβολήθηκε ενώ προσευχόταν στον ελληνορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου στη Λατάκια.
Η πηγή πρόσθεσε ότι ο ιερέας πέθανε αμέσως αφού αυτοπυροβολήθηκε, χωρίς να διευκρινίσει τα κίνητρα και το υπόβαθρο του περιστατικού.

Λήφθηκε αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα Sheikh Daher στη Λαττάκεια για τον ιερέα George Rafiq Hosh, γεννημένο το 1956, που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στον ελληνορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου.

Αμέσως στάλθηκε περιπολικό από το τμήμα και ιατροδικαστικές του Κλάδου Εγκληματικής Ασφάλειας και κατά την άφιξή τους στο σημείο, οι προαναφερθέντες είδαν τον ιερέα νεκρό να κάθεται σε καρέκλα εντός του καθεδρικού ναού, πυροβολημένος στο στήθος με το πιστόλι πεσμένο στο έδαφος δίπλα του.

Παρευρέθηκε η επιτροπή ιατρικών και δικαστικών εξετάσεων και η αιτία θανάτου αποκαλύφθηκε ως τραυματική αιμορραγία μετά από διαμπερές τραύμα που έφερε από πυροβολισμό στο στήθος προς την πλάτη.

Από την έρευνα υπό την επίβλεψη ειδικότερα του αρχηγού της Αστυνομίας της Περιφέρειας Λατάκειας, διαπιστώθηκε ότι ο ιερέας είχε αυτοπυροβοληθεί με το δικό του πιστόλι διαμετρήματος 7,5 χιλιοστών λόγω ψυχολογικών και κοινωνικών πιέσεων, καθώς είχε στην κατοχή του χειρόγραφό σημείωμα που το επιβεβαιώνει σύμφωνα με το Υπουργείο_Εσωτερικών της Συρίας.

Ο θάνατος του ιερέα ήταν ακαριαίος αμέσως μετά τον πυροβολισμό. Καταγόταν
από το χωριό Haluz στην ύπαιθρο Idlib πριν μετακομίσει στην πόλη Λατάκια λόγω των συνθηκών του πολέμου. Εκτοπισμένος..

Σημεία των καιρών πρωτοφανές περιστατικό στα παγκόσμια χρονικά..

dimpenews.com

Back to top button