Ελλάδα

Τ.Mπάιvτεv: Oι τpαβεστi εivαι κατ’ εικovα και καθ’ ομoiωσιv του Θεoύ…

Δεν θα σχολιασω τιποτα….

Γιατι;

Θα μου κατασχεσουν και τον υπολογιστη….


«Τα τρανς άτομα είναι “φτιαγμένα κατ’ την εικόνα του Θεού” και οι γονείς τους πρέπει να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα φύλου τους», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, σύμφωνα με το nypost.

«Είστε τόσο γενναίοι, μας ανήκετε, σας στηρίζουμε», είπε ο Τζο Μπάιντεν απευθυνόμενος σε όλους τους τραβεστί πολίτες των ΗΠΑ.

«Σε όσους γιορτάζουν την Ημέρα Τransgender Ορατότητας, θέλω να ξέρετε ότι ο πρόεδρός σας, σας βλέπει. Η Τζιλ, η Κάμαλα, ο Νταγκ (σ.σ. η Πρώτη Κυρία, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και ο σύζυγός της), όλη η κυβέρνησή μας σας βλέπει για το ποιοι είστε, πλασμένοι κατ’εικόνα Θεού, που αξίζετε αξιοπρέπεια, σεβασμό και υποστήριξη», είπε ανάμεσα στα άλλα ο Μπάιντεν.

«Αλλά ξέρουμε ότι είναι δύσκολο όταν υπάρχουν αυτοί που δεν σας βλέπουν, δεν σας σέβονται. Για παράδειγμα, η επέλαση των πολιτειακών νόμων κατά των transgender, που επιτίθενται σε εσάς και τις οικογένειές σας είναι απλά ένα λάθος», σημείωσε.

«Η κυβέρνηση σας υπερασπίζεται ενάντια σε όλα αυτά τα νομοσχέδια μίσους. Δεσμευόμαστε για την πρόοδο της ισότητα για τους transgender στην τάξη, στο γήπεδο, την εργασία, τον στρατό μας, τα συστήματα στέγασης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, παντού», είπε ακόμα ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ειδικότερα ωστόσο, απευθυνόμενος σε γονείς transgender επεσήμανε: «Η επιβεβαίωση της ταυτότητας του παιδιού σας είναι ένα από τα ισχυρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τα κρατήσετε ασφαλή και υγιή».

Προέτρεψε δε, γονείς και παιδιά, να ζητήσουν βοήθεια. «Προς κάθε transgender Αμερικανό που πασχίζει, να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι σας. Και να ξέρετε ότι είστε τόσο γενναίοι, ανήκετε και σας στηρίζουμε», είπε στο τέλος της ομιλίας του.

Oι δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις στις ΗΠΑ, αρκετοί είναι αυτοί που στάθηκαν στην αναφορά του στον Θεό, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι με αυτό τον τρόπο προωθεί την ομοφυλοφιλία στα παιδιά, καθώς οι συγκεκριμένες δηλώσεις είχαν ως στόχο τους γονείς και τα παιδιά. 

Τ.Μπάιντεν: Διόρισε μια «τρελή ανωμαλάρα» υπεύθυνο διαχείρισης πυρηνικών αποβλήτων των ΗΠΑ!

Ο Τζο Μπάιντεν, έκανε υπεύθυνο διαχείρισης πυρηνικών αποβλήτων των ΗΠΑ τον Σαμ Μπρίντον, έναν LGBTQ ακτιβιστή, ο οποίος δηλώνει «queer» και ανήκει στην «κοινότητα των κουταβιών».

Ένας όχι απλά ομοφυλόφιλος, έστω και δηλωμένος, κάτι που δεν θα αποτελούσε βέβαια πρόβλημα, αλλά ένα άτομο με σαφώς διαταραγμένο ψυχισμό, όπως φαίνεται σε αυτά που δηλώνει, αλλά και κάνει.

πηγη 

Back to top button