Διεθνή

Γάλλος επιδημιολόγος: οι εμβολιασμένοι μολύνουν τους άλλους. Το υγειονομικό πάσο είναι μια αίρεση μια ηλιθιότητα που θα ενισχύσει την μεταδοτικότητα! ΒΝΤΕΟ

”Το pass sanitaire είναι μιa αίρεση περικλείετε άτομα που έχουν PCR αρνητικό με εμβολιασμένους μεταδότες… Αυτοί είναι οι εμβολιασμένοι που μολύνουν τους άλλους και σήμερα ξέρουμε ότι αυτό συμβαίνει. “Martin Blachier ο Επιδημιολόγος αν και καθεστωτικός το παραδέχεται..

Ο Martin Blachier λέει το «υγειονομικό πάσο είναι εντελώς ηλίθιο»,στο πρόγραμμα Apolline Matin στο RMC Story αυτήν την Παρασκευή, 27 Αυγούστου. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό το μέτρο που θέσπισε η κυβέρνηση είναι πραγματική «αίρεση».

Δεν καταλαβαίνει το γεγονός πως ο Υπουργός Υγείας αποφάσισε «να κλείνονται σε χώρους μόλυνσης, σε νυχτερινά κέντρα, σε μπαρ, σε υπαίθριους χώρους, άτομα εμβολιασμένα μεταδότες με άτομα που έχουν PCR αρνητικά». Σύμφωνα με τον ίδιο, “αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενθαρρυνθεί η μόλυνση”.

Ο Martin Blachier πρότεινε : “Εάν κάνουμε ένα pass, πρέπει να είναι ένα αντιγονικό pass ή PCR. Σε αυτή την περίπτωση, είμαστε σίγουροι ότι όλοι είναι αρνητικοί” ( σσ αυτό θα έπρεπε να ισχύει πρώτα για υγειονομκούς κι όχι το να πετάς από το σύστημα καθ όλα υγιείς ανθρώπους επικαλούμενος καθεστώς της υγείας τους .Αυτό ποιός νόμος το γράφει.) Σαν ασφαλιστική δικλείδα για τον λόγο του δηλώνει εμβολιαστής και είναι ένας από τους στύλους της υγειονομικής πολιτικής που ασκείται..

dimpenews.com

Back to top button