Διεθνή

Big Bang στο Azovstal. Στρατηγικά διηπειρωτικά βομβαρδιστικά Tu-160 “White Swan” έπληξαν καίρια με βαριές βόμβες το συγκρότημα Azovstal στη Μαριούπολη! Αναφορές ότι χτυπήθηκε με υπερβόμβα FAB-3000! ΒΙΝΤΕΟ

Big Bang στο Azovstal. Τα στρατηγικά διηπειρωτικά βομβαρδιστικά Tu-160 “White Swanέπληξαν καίρια με βαριές βόμβες το συγκρότημα Azovstal πρυπύργιο του νεοναζιστικού Αζόφ και γιάφκα του ΝΑΤΟ. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτη πηγή οι Ρώσοι χρησιμοποιούν τη τη βόμβα Father of All στην Ουκρανία! Η FAB-3000 είναι μια μη κατευθυνόμενη βόμβα βάρους 3.000 κιλών, η οποία σχεδιάστηκε κυρίως για την καταστροφή βιομηχανικών, αστικών και λιμενικών εγκαταστάσεων.

Μαχητές του κέντρου ειδικών επιχειρήσεων του Υπουργείου Εσωτερικών του DPR διείσδυσαν σε θέσεις στη βιομηχανική ζώνη της Μαριούπολης, που ανακαταλήφθηκαν από τους μαχητές της νεοναζιστικής ομάδας «Azov» κατά τις χθεσινές και σημερινές μάχες.
Μάλιστα, οι μονάδες του DPR και της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανέλαβαν τον έλεγχο ενός άλλου τομέα του Azovstal και τώρα τον καθαρίζουν.

Οι μονάδες επίθεσης του DPR και της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανέλαβαν τον έλεγχο του βόρειου τομέα της βιομηχανικής ζώνης του εργοστασίου Azovstal και επί του παρόντος καθαρίζουν εκεί, συμπεριλαμβανομένων των υπόγειων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας.

Η επίθεση υποστηρίζεται ενεργά από τις Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις, οι οποίες χτυπούν εχθρικά οχυρά, δεν εμπλέκονται μόνο μαχητικά, αλλά και τα περίφημα βομβαρδιστικά White Swans. .

Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις έπληξαν επίσης με πυραύλους υψηλής ακρίβειας το 124ο κέντρο υλικοτεχνικής υποστήριξης των ουκρανικών στρατευμάτων, στην περιοχή Lvov (Δυτική Ουκρανία, κοντά στην Πολωνία).
Το εν λόγω κέντρο ήταν το κύριο διαμετακομιστικό για μεγάλες αποστολές ξένων όπλων που παραδόθηκαν στην Ουκρανία από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις ευρωπαϊκές χώρες .Οι παραδόσεις των 6 τελευταίων ημερών καταστράφηκαν.

dimpenews.com

Back to top button