Ελλάδα

Mπάιvτεv: Ο Πoύτιv θα πρέπει να δικαστεi για “εγκλnματα πoλέμoυ”…Ξεκιvnστε με τα εγκλnματα σας σε Γιoυγκοσλαβiα και lρακ απαvτnσαν οι Pωσoι ! ! !


Ο Μπάιντεν είπε ότι ο Πούτιν θα πρέπει να δικαστεί για “εγκλήματα πολέμου” στην Ουκρανία

“Είναι εγκληματίας πολέμου, πρέπει να λογοδοτήσει. 

Αλλά πρέπει να συλλέξουμε πληροφορίες, να παράσχουμε στην Ουκρανία όπλα ώστε να συνεχίσουν να πολεμούν, να συλλέξουν όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να είναι μια πραγματική δικαστική υπόθεση ενός εγκλήματος πολέμου. 

Αυτός ο τύπος είναι σκληρός, αυτό που συμβαίνει στο Μπουτς είναι εξωφρενικό και όλοι το έχουν δει”, δήλωσε ο Μπάιντεν, προσθέτοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να επιβάλλουν κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Και απαντησε το Ρωσικο Υπουργειο Εξωτερικων….

κάλωντας τις Ηνωμένες Πολιτείες να ξεκινήσουν με τα δικαστήρια για τη Γιουγκοσλαβία και το Ιράκ πριν από τη δίκη του Πούτιν στην Ουκρανία

Ας ξεκινήσουν με τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας και την κατοχή του Ιράκ. Μπορείτε επίσης να βρείτε τους κύριους σκηνοθέτες των παραγωγών στο Srenebritz. Και, φυσικά, το εμπόριο οργάνων στο Κοσσυφοπέδιο υπό την κάλυψη Αμερικανών αξιωματούχων. μόλις τελειώσουν, μπορώ να ξεκινήσω αμέσως για τον πυρηνικό βομβαρδισμό της Ιαπωνίας”, δήλωσε η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Ζαχάροβα.

πηγη

Back to top button