breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Υγειονομικοί για την αυτοκτονία της 36χρονης: «Η ψυχή της δε θα ηρεμήσει αν δεν τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι»

Υγειονομικοί: Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι στα θύματα της καταστροφική διαχείρισης της πανδημίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, προστέθηκε μια νεαρή υγειονομικός, η οποία βρισκόταν σε αναστολή, ως αποτέλεσμα της εκδικητικής πρακτικής του υπουργείου Υγείας σε όσους δεν δέχτηκαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Και ενώ η κυβέρνηση έχει διακηρύξει το τέλος της πανδημίας πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι, το τιμωρητικό μέτρο δεν έχει αρθεί. Μετά από συνεχείς πιέσεις συνδικαλιστών αλλά και επιστημόνων, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας άφησε ανοιχτό το παράθυρο για την επιστροφή των υγειονομικών το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι συνάδελφοι της υγειονομική, προχώρησαν σήμερα Παρασκευή σε σχετική ανακοίνωση:

Ζούμε στις εποχές που επιβραβεύεται ο ρουφιάνος, χειροκροτείται μία κομματική μαριονέτα, ανεβαίνουν επί πτωμάτων άνθρωποι που γλύφουν το σύστημα, τους διευθυντές, ψηφίζονται στελέχη που μόνο κακό έχουνε προσφέρει σε αυτό τον τόπο.

Συνδικαλιστές απαξιώνουν συναδέλφους, συνάδελφοι απαξιώνουν συνανθρώπους, φίλοι εναντίον φίλου , αδελφός εναντίον αδελφού που είναι 13 μήνες σε αναστολή.

Η αδικία είναι ανυπόφορη η πίεση μεγάλη, ο τρόμος της καθημερινότητας κάθε ημέρα στα όνειρα μας στους εφιάλτες μας, στο πετσί μας.

Προσπαθούμε να ζήσουμε και να επιβιώσουμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας!

Πολεμάμε κάθε μέρα την αδικία, το παράλογο την εκδίκηση αυτού του ανάποδου κόσμου.

ΟΧΙ το εμβόλιο δεν είναι επιλογή είναι βιασμός και όσοι συμμετέχετε σιωπηλά στο να παρακολουθείτε αυτό το βιασμό είστε ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.

Επιλέγουμε να μην μας εκβιάσουν να μην βιαστούμε.

Επιλέγουμε να έχουμε την επιλογή το αυτεξούσιο, να εξουσιαζουμε το τελευταίο ίσως κομμάτι που μας έχει απομείνει σε αυτή τη ζωή, το σώμα μας και την ψυχή μας.

Κάποιος είναι περήφανος επειδή έκανε καριέρα στη ζωή του. Άλλος ειναι περήφανος επειδή έφτιαξε παλάτια. Άλλος επειδή αγόρασε ένα ακριβό αυτοκίνητο ή έχει χωράφια και άλλος επειδή πάτησε στις πλάτες συνανθρώπων που τώρα βλέπει αφ υψηλού.

Υπάρχουν όμως άνθρωποι πού είναι περήφανοι απλά επειδή κατάφεραν να παραμείνουν άνθρωποι, να πολεμούν για τις αξίες τους και τα ιδανικά τους !

Η 36 χρόνων συνάδελφος σε αναστολή εργασίας η κυρία Χ. Οδοντίατρος στο επάγγελμα δεν άντεξε άλλο ψυχολογικά. Κουράστηκε.

Πάλεψε με όλη της τη ψυχή. Κουράστηκε ψυχικά και σωματικά να διεκδικεί τα αυτονόητα. Την εργασία της, την αξιοπρέπεια της, την ισότητα . Κουράστηκε όπως έχουμε κουραστεί όλοι μας… Και πέρασε τη λεπτή κόκκινη γραμμή της ζωής… Αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτή.

Άφησε την τελευταία της πνοή και ηθικοί αυτουργοί είναι αυτή η κυβέρνηση.
Η ψυχή της δεν θα ηρεμήσει αν δεν τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Ούτε εμείς θα ηρεμήσουμε. Ούτε εμείς… Δεν θα ηρεμήσει τίποτε μέσα μας!

Σου ζητάμε ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ για ότι πέρασες…

Θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει συναγωνίστρια, αδελφή και φίλη ΌΛΩΝ ΜΑΣ!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΆ

Εκ του συντονιστικού. Δ.Σ. Π.Ο.Ε.Υ. (Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας)

Prime News

Back to top button