breaking newsΔιεθνή

Mεvτβέvτεφ: «Eκφυλoι και μπάσταpδoι…Θα κάvω τα πάvτα vα τoυς εξαφαviσω ! ! ! (Για πoιov xτυπαει η καμπαvα;)

Ακουνε οι φλωροι της Δυσεως;

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, που σήμερα κατέχει το αξίωμα του αναπληρωτή προέδρου του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, έκανε σήμερα το πρωί μια ανάρτηση στο κανάλι του στο Telegram, χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς μιλώντας για τους «έκφυλους» και «μπάσταρδους» που θέλουν «νεκρή» την Ρωσία.

Όπως φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ο Β.Πούτιν μόνο απομονωμένος δεν είναι στο εσωτερικό της ρωσικής πολιτικής σκηνής αλλά έχει γύρω του συσπειρωμένους όλους του Ρώσους που κρατούν θέσεις ευθύνης στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, πολλοί από τους οποίους φαίνεται να πιέζουν τον Ρώσο πρόεδρο για ακόμα πιο σκληρή στάση απέναντι στην Δύση η οποία προσπαθεί να ταπεινώσει την Ρωσία όπως θεωρεί η και η ρωσική κοινωνία.

«Συχνά με ρωτούν, γιατί οι αναρτήσεις μου στο Telegram είναι τόσο σκληρές. Απαντώ, γιατί τους μισώ. “Είναι έκφυλοι και παλιοτόμαρα.” Θέλουν τον θάνατο μας, και της Ρωσίας. Όσο ζω θα κάνω τα πάντα για να τους εξαφανίσω», δήλωσε ο 56χρονος πρώην ηγέτης, χωρίς να διευκρινίσει ποιος ήταν ο στόχος των δηλώσεών του.

Ο Μεντβέντεφ δεν διευκρίνισε σε ποιούς αναφέρεται, αλλά το πιθανότερο, όπως επισημαίνει η εφημερίδα Kommersant εκφράστηκε με αρνητικές διαθέσεις στις ηγεσίες της Ουκρανίας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ.

Για παράδειγμα στις 30 Μάιου έγραψε ότι σε περίπτωση πυραυλικών πληγμάτων σε ρωσικές πόλεις, η Ρωσία μπορεί να καταφέρει απαντητικά πλήγματα «σε κέντρα λήψης» «εγκληματικών αποφάσεων», μέρος των οποίων δεν βρίσκονται «καν στο Κίεβο».

Η ανάρτησή του διαδόθηκε ραγδαία

Ο Μεντβέντεφ έχει σχεδόν 359.000 ακολούθους. Μέσα σε μισή ώρα την ανάρτηση του αυτή την διάβασαν 388.000 άτομα και άρχισε να διαδίδεται ραγδαία.

Ο Μεντβέντεφ, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος από το 2008 έως το 2012 και πρωθυπουργός από το 2012 έως το 2020. Τον Ιανουάριο του 2020 παραχώρησε την θέση του στον νυν πρωθυπουργό Μιχαήλ Μισούστιν και ανέλαβε την θέση του αναπληρωτή προέδρου του πανίσχυρου ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, μια θέση που δημιουργήθηκε ειδικά για τον ίδιο καθώς πριν την αναλάβει, δεν υπήρχε τέτοια θέση στο εν λόγω όργανο.

 

 

πηγη

Back to top button