Διεθνή

URA URA Ο Αρχηγός ΓΕΝ της Ρωσίας επιθεωρεί σύσσωμο το πλήρωμα του ”Moskva” στη Σεβαστούπολη!.. Ναυάγησε η προπαγάνδα για τύχη πληρώματος! ΦΩΤΟ BINTEO

URA URA Ο Αρχηγός ΓΕΝ της Ρωσίας επιθεωρεί σύσσωμο το πλήρωμα του ”Moskva”.. Ναυάγησε η προπαγάνδα για τύχη πληρώματος!

Ο Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας Nikolai Evmenov, επιθεωρεί το ηρωικό πλήρωμα του καταδρομικού Moskva που βυθίστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη Μαύρη Θάλασσα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες αφού από κάθε εμπλεκόμενη πλευρά έρχονται αντικρουόμενες πληροφορίες.

Το Υπ. Άμυνας Ρωσίας δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο με αυτή τη λεζάντα : “Ο Αρχηγός ΓΕΝ της Ρωσίας Ναύαρχος Nikolai Evmenov, και η διοίκηση του στόλου της Μαύρης Θάλασσας συνάντησαν το πλήρωμα του καταδρομικού Moskva στη Σεβαστούπολη.”

Η μάχη για την επιβίωση του Moscva κράτησε 8 ολόκληρες ώρες..

H Ρωσία έχασε ένα πλοίο κι ο αντίπαλος έχασε Μαριούπολη, Χερσώνα, Μπερντιάνσκ σ΄ένα μήνα κι έπεται συνέχεια. Χάθηκε ένα πλοίο ένα σίδερο αλλά αυτό το απωλεσθέν σίδερο γίνεται ατσάλι στη θέληση και την αποφασιστικότητα της Ρωσίας.

Ναυάγησε η προπαγάνδα για τύχη πληρώματος. Τα ουκρανικά μέσα και οι Γκεμπελιστές της Δύσης διακινούσαν ως τώρα ότι σώθηκαν μόνο 58 από τους 510 του πληρώματος. Οι Ρώσοι ναύτες μπαρουτοκαπνισμένοι είναι εδώ και τους διαψεύδουν με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο.

dimpenews.com

Back to top button