breaking newsΕλλάδα

Δήλωση Μ.Χρυσοχοΐδη: «Εθνικισμός να επεκτείνουμε στα 12 ν.μ. τα χωρικά μας ύδατα» -Συμφωνεί η υπόλοιπη κυβέρνηση;

 

 

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος είναι διορισμένος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, της κυβέρνησης Μητσοτάκη χαρακτήρισε με αρνητικό τρόπο ως «εθνικισμό» την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια! 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, θέλοντας να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε στην αντιπολίτευση ότι χρησιμοποιεί και καταφεύγει σε «επικίνδυνα όπλα για να επιβιώσει» όπως ο «Εθνικισμός με τα 12 μίλια».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προχώρησε -στη διάρκεια μάλιστα μίας άσχετης με τα ελληνοτουρκικά συζήτηση – σε μία ακατανόητη τοποθέτηση για το κυριαρχικό και απολύτως νόμιμο δικαίωμα της Ελλάδας, τη δυνατότητα επέκτασης στα 12 μίλια, βαφτίζοντας με αρνητική χροιά ως «εθνικισμό» το σχετικό αίτημα!

Βέβαια ο κύριος Χρυσοχοϊδης δεν είναι ο μόνος διορισμένος υπυοργός της Κυβέρνησης που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και εξέφρασε υποχωρητικές εθνικές θέσεις.

Πριν λίγες εβδομάδες ο  υπυοργός Εσωτερικών κ. Γεραπετρίτης χαρακτήρισε ως «κόκκινη γραμμή» της κυβέρνησης τα 6 ναυτικά μίλια(!) με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να αποθρασυνθούν εντελώς και αυτή την ώρα να κάνουν έρευνες στα παράλια της Ρόδου!

Άραγε η -δεξιά υποτίθεται- κυβέρνηση συμφωνεί ΚΑΙ με την δήλωση του κ.Χρυσοχοϊδη; Γιατί με του κ.Γεραπετρίτη ξέρουμε πως συμφωνεί.

 

Pronews
Back to top button